ActualitateFlash

Supermarketul Kaufland se deschide la Deva, în toamnă

Sorina Popa

În această toamnă, Kaufland România va deschide, un supermarket la Deva, investiţia ridicându-se la peste 9 milioane de euro. Ieri, în locul unde se va construi viitorul supermarket (vizavi de Ştrandul din Deva), a fost turnat primul cancioc de ciment la fundaţia acestuia, gest ce simbolizează aşezarea pietrei de temelie a complexului comercial.

Peste 100 de locuri de muncă

„Noua investiţie se va întinde pe o suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi, dintre care 5.000 de metri pătraţi vor fi destinaţi magazinului propriu-zis. Devenii şi nu numai ei vor putea să-şi facă cumpărăturile la Kaufland, la sfârşitul lunii septembrie”, a declarat Cornel Petcu, şef Birou Avize şi Autorizaţii Kaufland România. Investiţia Kaufland va crea peste 100 de locuri de muncă. Supermarketul va dispune de 230 de locuri de parcare.

Bani la bugetul local

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a apreciat că deschiderea noului magazin va contribui la creşterea veniturilor la bugetul local şi va rezolva problema amenajării infrastructurii urbane la intrarea în oraş.

„Investiţia concernului german înseamnă, în primul rând, 100 de noi locuri de muncă, într-o perioadă în care şomajul este în creştere. În plus, la bugetul local vor fi atrase sume din impozite pe clădiri şi terenuri în valoare de 15 milioane de lei“, a afirmat primarul Muntean.

În prezent, Kaufland România are deschise 52 de magazine în ţara noastră. În judeţ, funcţionează un magazin în municipiul Hunedoara, urmând ca în toamna acestui an să mai fie inaugurate investiţii similare în Deva şi Orăştie.

6 comentarii la „Supermarketul Kaufland se deschide la Deva, în toamnă

  • Vai Alinuta, tu deja ai si fost la cumparaturi? Ce precoce esti!

  • Lasa muierilor , nu va mai ironizati , ca o sa merg eu la cumparaturi inaintea voastra , ca v-a fi peste drum de blocul meu :)) … poopici la ambele muieri ironice :*

  • Imi poate spune cineva unde pot depune CV-uri pt angajarea in acest nou supermarket???..Va rog frm,ms mult

  • as dori sa ma angajez , dar nu numai eu…Eu impreuna cu o prietena (avem amandoua varsta de 16 ani) shi cautam de aproape 2 luni undeva unde ne putem angaja…as dori sa stiu dak ne putem angaja la metro, kaufland sau la alte magazine…avem nevoie urgenta de bani

  • Bey fratzi si surori…Eu lucrez la kaufland…si va spun direct: e de TOT RAHATUUUUUUL…shefi de rahat,director de rahat,program de rahat…sa explic:degeaba bagi la raft ca nebunu toata ziua,ca nu e nimeni multumit de tine…pauza,daca apuci s-oi iei,esti tare,ca de obicei,shefii comenteaza…cat despre program….nu e 8 ore,ci vreo 10-12-14…am stat si 2 skimburi,si nu am auzit nici o lauda sau ceva,dar cand gresesti,imediat te iau astia de ureki…mai dai in m****i masii, firma de rahat!!!..mai bine mergeti altundeva,degeaba e firma germana,nu este serioasa!!!…Kaufland,esti cea mai mare dezamagire a mea!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura