Urmărit general, bănuit de furtul unei limuzine

Livia Botici

Un bărbat din localitatea Aninoasa, dat în urmărire generală, deoarece are de ispăşit o pedeapsă de un an de închisoare, a fost prins în Haţeg. Din cauză că se afla în apropierea unui autoturism furat cu o zi înainte, oamenii legii bănuiesc că omul are legătură şi cu acest caz.

Un BMW seria 7

Coincidenţă sau nu, în aceeaşi zi în care hunedoreanul Tiberiu Rotaru a fost dat în urmărire generală, o limuzină din judeţul Gorj a fost dată dispărută de proprietarul său. Marţi, pe strada Cloşca, din Haţeg, poliţiştii de la Compartimentul Rutier al Poliţiei din localitate, au observat pe marginea drumului, un autoturism BMW seria 7, despre care aveau informaţii că a fost furat. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii, când, la aproape 30 de metri distanţă de limuzină, au văzut doi bărbaţi agitaţi, unul dintre ei fiind chiar Tiberiu Rotaru. Când au fost luaţi la întrebări, cei doi au declarat că şoferul maşinii îi luaseră la ocazie, dar că nu pot să dea detalii despre felul în care arată bărbatul.

Tiberiu Rotaru a fost predat poliţiştilor din Gorj, pentru ca aceştia să continue cercetările şi să descopere dacă hunedoreanul are sau nu legătură cu furtul limuzinei. Bărbatul va ajunge apoi în puşcărie, pentru a-şi ispăşi condamnarea de un an de zile, deoarece a condus un autovehicul neînmatriculat fără permis.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare