Actualitate

Studenta criminală de la medicină, eliberată condiționat după 13 ani – În 2009 a șocat România după ce a tranșat un bărbat rom în camera de cămin

Carmen Șatran (foto), fostă Bejan, studenta din Timişoara care a ucis şi tranşat un bărbat în 2009, împreună cu iubitul ei, hunedoreanul Sergiu Florea, a fost eliberată condiţionat, după 13 ani după gratii. Ea avea de executat un total de 19 ani şi 8 luni de închisoare, termen care s-ar fi îm­pli­nit pe 9 septembrie 2027. Jude­că­toria Gherla a decis eliberarea con­di­ţionată a lui Carmen Bejan, care între timp s-a căsătorit şi acum poartă nu­mele de Carmen Şatran. Procurorii nu au mai contestat decizia, astfel că aceasta a rămas definitivă.
Crimă comisă cu ajutorul iubitului
În 2009, Carmen Bejan l-a ucis şi tran­şat pe Trifu Schrott, un bărbat cu care urma să întreţină relaţii sexuale, contra unei sume de bani, într-un că­min studenţesc al Facultăţii de Me­di­cină din Timişoara. Tânăra a fost aju­tată de prietenul ei de atunci, Sergiu Florea. Împreună, cei doi au cumpărat un geamantan în care au băgat trupul bărbatului ucis şi urma să îl arunce. Gea­mantanul a fost pus în portbagajul unei maşini cu care urma să fie trans­portat, acolo fiind găsit de poliţişti.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura