Strigătul de disperare al unui hunedorean

Sorina Popa

Un bărbat din comuna Baia de Criş, Nicolae Şimon (foto), s-a postat în faţa sediului Prefecturii şi spune că nu pleacă de acolo, nu renunţă la protest, doar dacă i se rezolvă problema. Şi, lumea trebuie să ştie că sunt semeni lângă noi care trec prin adevărate drame. Unde sunt autorităţile care sunt obligate să facă dreptate? Unde este omenia noastră? Dar să vedem despre ce este vorba.
Hunedoreanul a construit în urmă cu trei ani o casă, cu acordul primarului din Baia de Criş, pe un teren al instituţiei. „Primarul a verificat şi a propus ca terenul de sub casă să îmi fie vândut. Însă, hotărârea de consiliu local nu a trecut, am avut şapte voturi pentru şi patru împotrivă, de la con­silierii PNL şi USR. Ba mai mult, cineva m-a reclamat, fiul unuia dintre consilierii locali care au fost împotriva vânzării terenului şi acum vrea să-l forţeze pe primar să-mi de­moleze casa. Primarul e de bună credinţă, el a vrut să mă ajute. Am trei copii mici, unul cu handicap. Am crescut în casa de copii, am serviciu, am animale în gospo­dărie. Şi, mă lovesc de aceşti oameni. Nu mă mişc de aici!’, spune Nicolae Şimon.

One thought on “Strigătul de disperare al unui hunedorean

  • 23 martie 2021 la 21:09
    Permalink

    Stimată redacţie ce aţi postat sunt doar minciuni. SN locuieşte fără forme legale. Cu câţiva ani în urmă primăria B de C a dat acordul, nelegal acestui SN pentru a locui într-un spaţiu pe care în cei aproximativ 10 ani l-a distrus. Fără nici o bază legală cu acceptul nu ştiu cui, probabil tot a conducerii primăriei, acest SN , ilegal şi-a construit diverse construcţii pe terenul primăriei, tot această primărie neluând măsuri legale de oprire a construirii acestor nu ştiu ce, doar dacă mergeţi la faţa locului o să vă daţi seama cum stau lucrurile în adevăratul lor sens. Mai mult SN are trei copii cu concubina sa,iar concubina sa mai are un copil bolnav pentru care toţi beneficiază de diverse ajutoare în sumă de aproximativ 3000 lei de la statul român. Beneficiază de ajutoare diverse printre care şi cel de încălzire deşi el fură curent electric, posibil tot cu acordul primăriei deoarece se pare că aceasta din urmă plăteşte curentul dar nu se ştie exact, neexitând contorizare.

    Aşa că sunt multe ilegalităţi pe care le spune SN din partea primăriei B d C.Puteţi să le verificaţi şi atunci să postaţi lucruri adevărate nu minciuni pentru a duce în eroare cetăţenii de bună credinţă ai acestei minunate comune.Pentru ce face el circ când noi muncim ca să il întreţinem cu familia sa !, prin toţi banii şi alte facilităţi de care beneficiază de la statul român.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Iuliu Winkler: Este esenţială sprijinirea sectorului IMM în tranziţia digitală

IMM-urile, micro-întreprinderile şi start-up-urile trebuie sprijinite, prin finanţări publice şi private, pentru a realiza tranziţia digitală, dar şi pentru a

Judeţul Hunedoara şi provincia chineză Shaanxi au semnat, oficial, Acordul de Înfrăţire

Preşedintele Consiliului Judeţean Hune­doara, Laurenţiu Nistor, a semnat Acordul de Înfrăţire dintre Judeţul Hunedoara şi pro­vincia chineză Shaanxi, în cadrul

Medici de familie din Călan acuzaţi că nu dau reţete fără adeverinţă de vaccinare Covid

Mai mulţi cetăţeni din oraşul Călan au reclamat faptul că doi medici de familie nu le eliberează reţete pentru bolile

Închide