Stiri

Ştiri

Fugite de acasă
Familia unei adolescente de 17 ani, din oraşul Haţeg, a sesizat Poliţia, că tânăra a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Echipa operativă care s-a format a stabilit că fata s-a certat cu familia, după care a plecat de acasă. Pe de altă parte, o situaţie similară s-a înregistrat la Poliţia din Călan. Astfel, Vasile S., din satul Streisângiorgiu, a sesizat poliţiştii că fiica sa, de 16 ani, a plecat de acasă la jumătatea lunii iunie şi nu a mai revenit. În ambele cazuri, se continuă verificările în vederea depistării  celor două minore. (A. Năstase)

Nu a respectat regimul armelor
Un bărbat din Petrila, Ion G., de 53 de ani, este cercetat de poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale privind săvârşirea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor. Bărbatul a fost depistat de oamenii legii pe Strada Jieţ, din localitate, având asupra sa o armă neletală  de tir, calibru 4,5 mm, pentru care nu posedă autorizaţie. (A. Năstase)

Tichetele de sănătate, un fel de chitanţe
Noile reglementări modifică pachetul bazal de servicii medicale din sistemul de asigurări, ţinând seama de aspecte semnalate de pacienţi, a declarat dr. Adina Geană, preşedinte, director general al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti. Între aspectele semnalate se află lipsa medicilor de la cabinete atunci când sunt solicitaţi, faptul că pentru anumite tipuri de servicii medicale, cum ar fi vizite la domiciliu, medicii nu răspund solicitărilor. Şeful CASMB a explicat că tichetul de sănătate este materializarea unei contribuţii personale, având regim de chitanţă. Ministerul Sănătăţii va propune ca tichetele pentru sănătate să fie deductibile. (Agerpres)

Regele Belgiei, în România
Regele Albert al II-lea al Belgiei şi regina Paola vor efectua, în perioada 7-9 iulie, o vizită de stat în România, la invitaţia preşedintelui Traian Băsescu, informează un comunicat remis luni de Administraţia Prezidenţială. Programul vizitei de stat a regelui Albert al II-lea mai cuprinde întrevederi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, precum şi cu primul ministru. În cea de-a doua zi a prezenţei sale în România, suveranul Belgiei va vizita obiective culturale şi va participa la Forumul Economic româno-belgian. Pentru cea de-a treia zi a vizitei, programul prevede o deplasare a oaspeţilor în judeţul Sibiu, unde se vor întâlni cu oficialităţile municipiului Sibiu şi vor vizita obiective culturale şi turistice din împrejurimi. (Agerpres)

Start la pregătiri, la Mureşul şi Jiul
După ce Minerul Lupeni şi-a început pregătirile la finalul săptămânii, ieri a sunat adunarea pentru noul sezon şi pentru fotbaliştii celorlalte două echipe hunedorene din liga secundă, Mureşul Deva şi Jiul Petroşani. La Jiul, marea problemă la reunirea lotului a fost reprezentată de necazurile financiare, întrucât sunt restanţe mari la salarii, iar jucătorii sunt nemulţumiţi. La Mureşul, necazurile financiare nu sunt atât de acute, însă există totuşi semne de întrebare în privinţa viitorului echipei. Vom reveni cu mai multe amănunte în ediţia de mâine.

Ioan Petcu, antrenor la FC Bihor
Tehnicianul hunedorean Ioan Petcu, fost component al echipei de aur a Corvinului din anii’80, a ajuns la un acord cu clubul din liga secundă FC Bihor. „Ioan Petcu este noul antrenor al echipei. Va avea un salariu de 1.500 de dolari şi a mai avut pretenţia achitării de către club a combustibilului pentru două drumuri la Hunedoara, lunar. Nu a solicitat primă de instalare”, a spus Gheorghe Alexandrescu, preşedintele clubului orădean. Ioan Petcu îl are ca model de antrenor pe fostul său tehnician de la Corvinul, Mircea Lucescu. Ca antrenor, Petcu are, printre altele, două mandate la Corvinul Hunedoara şi o promovare cu Unirea Sânnicolau în Liga a II-a.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura