Sport

Start la „Cupa Liceelor Big FM”

Ciprian Marinuţ

Opt echipe ale liceelor din Deva participă, de azi până joi, la ediţia 2011 a „Cupei liceelor Big FM” la fotbal, care se va desfăşura la Sala Sporturilor din Deva.

„Balul” fotbalului
Cea mai înfocată competiţie sportivă între echipele liceelor din Deva promite spectacol şi la ediţia din acest an (a II-a), care va demara azi. Show-ul va fi atât în teren, unde echipele se vor duela fotbalistic, cu ambiţia, orgoliul şi pasiunea specifice tinereţii, dar şi în tribune, care vor fi „colorate” vizual şi sonor de prestaţia majoretelor şi a galeriilor înfocate. „Balul fotbalului” va fi deschis de echipele de la Grupul Şcolar „Grigore Moisil” şi Liceul Teoretic „Traian”, care se vor confrunta în prima partidă a competiţiei, programată de la ora 15.00. A doua partidă a zilei va aduce faţă în faţă, de la ora 16.00, „extremele” ediţiei trecute, respectiv campioana CNS „Cetate” Deva şi cea mai slabă formaţie a turneului din 2010, echipa  Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă”. Însă, în fotbalul între liceeni, surprizele sunt sarea şi piperul oricărei competiţii, aşa că totul e posibil, indiferent de numele echipelor din teren. Jocurile vor continua marţi şi miercuri, iar finalele sunt programate joi.

Trofeu special pentru campioni
Organizatorii au pregătit premii pentru primele trei echipe clasate şi pentru golgheterul competiţiei şi au apelat la arbitri profesionişti. „Există un trofeu special, care va fi oferit şi va rămâne câştigătorilor finalei. Vom premia cu diplome, medalii, materiale sportive şi alte cadouri, echipele de pe podium. Arbitrajele vor fi asigurate de profesionişti, meciurile urmând a fi conduse de cavaleri ai fluierului, delegaţi de Colegiul de Arbitri Deva.”, a afirmat Marius Dragomir, directorul „Big FM” Deva.

Programul meciurilor:
Luni, 24 ianuarie, de la orele 15 şi 16:
• Gr. Şc. „Grigore Moisil” – Liceul Teoretic „Traian”
• Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” – Colegiul Naţional Sportiv „Cetate Deva”
Marţi, 25 ianuarie, de la orele 15 şi 16:
• Liceul „Decebal” – Colegiul Tehnic „Transilvania”
• Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi” – Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”.
Miercuri, 26 ianuarie, de la orele 15 şi 16:
Semifinala I: învingătoarele meciurilor de luni
Semifinala II: învingătoarele meciurilor de marţi
Joi, 27 ianuarie:
• ora19.00: Finala mică;
• ora 20.00: Meci demonstrativ între selecţiona-
tele de la „RealSport” Deva;
• ora 21.00: Finala mare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura