Peremiştii deveni şi-au ales o nouã conducere

24 ianuarie 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Peremiştii deveni şi-au ales, ieri, o nouă conducere, după un interimat care a durat mai mult timp. Astfel, consilierul local Ana Mermezan (foto) a fost desemnată preşedinta organizaţiei PRM Deva, ea câştigând în faţa contracandidatului său, Mircea Mincea.

Peste 100 de membri

„S-a ales şi un birou de conducere format din 13 membri şi, de asemenea, au fost stabiliţi delegaţii pentru conferinţa judeţeană de alegeri. Am un program de creştere a numărului membrilor organizaţiei PRM Deva, în vederea alegerilor locale de anul viitor”, a declarat Ana Mermezan, care a mai precizat că filiala PRM Deva numără peste 100 de persoane. Liderul peremiştilor hunedoreni, Costel Avram, a afirmat că după plecarea lui Nelu Ardelean din fruntea PRM Deva, organizaţia a avut o conducere interimară, însă era cazul să se pună punct acestei stări. „Consiliul judeţean de conducere a PRM l-a însărcinat pe Victor Leu să organizeze aceste alegeri la Deva, dar el nu a făcut-o. În aceste condiţii, şi pentru că membrilor noştri deveni nu le plac cei care sunt impuşi de la centru, am organizat alegeri pentru desemnarea conducerii PRM Deva“, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM, Costel Avram.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Theo spune:

    Felicitari si succes dnei Mermezan , o PRM-ista hotarata , certificata de abnegatia si stoicismul domniei sale de a ramane fidela acestui partid , cu toate obstacolele intalnite , si depasite , de-a lungul timpului ; felicitari!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Start la „Cupa Liceelor Big FM”

Opt echipe ale liceelor din Deva participă, de azi până joi, la ediţia 2011 a „Cupei liceelor Big FM” la...

Bulina neagra

Ion Ariton, ministrul Economiei şi Comerţului Pentru că nu a venit cu nimic concret în Valea Jiului, pentru a arăta că vrea...

Bulina alba

Adrian Avram, comandantul Detaşamentului de Pompieri Valea Jiului Pentru că a reuşit cu subordonaţii săi să-l salveze de la moarte...

Închide