Speranţele de la Pera Box Club s-au remarcat la Cupa Revitalia

15 mai 2018 | Publicat in: Sport

La Sala Sporturilor din Deva s-a desfăşurat o competiţie de kickboxing şi MMA, dotată cu „Cupa Farmaciile Revitalia”, la care au participat peste 100 de sportivi din Timişoara, Reşiţa, Arad, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Deva şi de la două cluburi din Republica Moldova.

Clubul Sportiv Pera Box din Deva a participat la această competiţie cu 12 sportivi. Dând dovadă de o bună pregătire tehnică şi fizică, luptătorii de la Pera Box, tinere speranţe ale acestui club, au înregistrat cinci victorii, patru meciuri egale şi doar trei înfrângeri. Astfel, Sebastian Boancă (10 ani) a obţinut victorie prin KO, Sergiu Avădanei (12 ani), învingător la puncte 3-0, Daniel Vasiu (în foto, 12 ani, vărul cunoscutei cântăreţe hunedorene de muzică pop Cristina Vasiu), victorios la puncte cu 3-0, Darius Tanţa (12 ani), victorie cu 3-0 şi Adi Boancă (22 ani) învingător prin KO, sunt luptătorii de la clubul Pera Box care au câştigat meciurile disputate în gala de la Deva.
Mulţumită de rezultatele obţinute de tinerele speranţe ale clubului, Petronela Ioiescu, preşedintele Pera Box Club, a ţinut să mulţumească conducerii Farmaciilor Revitalia pentru susţinere, dar şi primarului municipiului Deva, Florin Oancea şi consilierilor locali, pentru sprijinul acordat organizării competiţiei. Ea a anunţat că în 23 iunie, la Deva, va fi organizată ediţia a treia a „Galei Fight Zone la Poalele Cetăţii”, la care, printre alţi sportivi, vor participa luptătorii Tolea Ciumac, din Bucureşti, şi timişoreanul Florin Ilie. În cadrul galei se vor pune în joc trei centuri. (A. Năstase)

Nu sunt permise comentarii la acest articol.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Curăţenie la ACS Şirineasa

Dacă formaţia din Valea Jiului este practic promovată în Liga a II-a, conducerea clubului a început să îşi facă tot...

Handbal: Junioarele de la CSS Petroşani, la turneul semifinal

În Sala Sporturilor din Târgu Neamţ se vor desfăşura întrecerile grupei I din turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal...

Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui este campioana judeţului

La nivelul acestui eşalon s-a derulat duminică etapa a XXII-a, rundă care a prestabilit viitoarea campioană la nivelul judeţului. Formaţia...

Închide