Mihai Leu a fost invitatul elevilor de la CNS Cetate Deva

15 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Iniţiativa Ministerului Tineretului şi Sportului de a prezenta campionii României la diversele discipline sportive a prins contur. În judeţul Hunedoara, caravana organizată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret continuă seria întâlnirilor marilor valori sportive ale ţării cu tinerii elevi din instituţiile şcolare.

Zilele trecute, fostul campion mondial la box profesionist Mihai Leu a participat la o astfel de întâlnire cu elevii din clasele gimnaziale de la CNS Cetate Deva. A fost o acţiune deosebit de interesantă, Mihai fiind practic faţă în faţă cu cei care practică mişcarea sportivă, mulţi dintre cei prezenţi fiind chiar ei medaliaţi la competiţiile sportive naţionale.
Mihai Leu a făcut o prezentare a palmaresului său sportiv, cel de la box şi cel de la automobilism, apoi a răspuns în mai multe… reprize întrebărilor care i-au fost adresate de elevi. Aceştia au aflat multe din aspectele necunoscute ale pregătirii pentru meciul la titlul mondial de box profesionist pe care le-a efectuat Mihai Leu, ambiţii personale pentru competiţiile automobilistice, pasiuni şi sporturi pe care le îndrăgeşte şi pe care le practică. La final, elevii de la CNS Cetate Deva au avut posibilitatea să se fotografieze pentru albumul cu amintiri, alături de marele campion.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Speranţele de la Pera Box Club s-au remarcat la Cupa Revitalia

La Sala Sporturilor din Deva s-a desfăşurat o competiţie de kickboxing şi MMA, dotată cu „Cupa Farmaciile Revitalia”, la care...

Curăţenie la ACS Şirineasa

Dacă formaţia din Valea Jiului este practic promovată în Liga a II-a, conducerea clubului a început să îşi facă tot...

Handbal: Junioarele de la CSS Petroşani, la turneul semifinal

În Sala Sporturilor din Târgu Neamţ se vor desfăşura întrecerile grupei I din turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal...

Închide