Curăţenie la ACS Şirineasa

15 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Dacă formaţia din Valea Jiului este practic promovată în Liga a II-a, conducerea clubului a început să îşi facă tot felul de calcule pentru viitorul sezon. Aşa că a decis ca fundaşul de 24 de ani Denis Ispas să fie exclus din lotul echipei.

Fotbalistului impresariat de Ana Maria Prodan i-a fost reziliat contractul ca urmare a evoluţiei neconvingătoare în returul de campionat. Menţionăm că tânărul footbalist s-a transferat la ACS Şirineasa de la Chindia Târgovişte, alături de Georgian Honciu, ultimul fiind păstrat în lotul echipei din Valea Jiului. Este posibil ca în perioada imediat următoare, ACS Şirineasa să mai renunţe la serviciile lui Cătălin Ţîră, un alt fotbalist în care conducerea şi-a pus mari speranţe. Atât Ispas, cât şi Ţîră sunt jucători experimentaţi, primul cu multe evoluţii la Liga a II-a, iar cel de-al doilea a jucat în prima divizie internă, dar şi peste hotare. (N.Gavrea)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RAD GHEORGHITA spune:

    Am fost la cateva meciuri si pot sa va spun ca echipa a jucat mai bine si mai frumos in toamna. Bine ca va promova. Dar eu astept si o “curatenie ” a Stadionului. Cum arata acum , se vede si in poza , nu face cinste unei echipe de Liga 2. Gazonul arata foarte bine si acum. Ma mandresc ca am facut munca patriotica cand s-au facut lucrarile pentru drenaj.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbal: Junioarele de la CSS Petroşani, la turneul semifinal

În Sala Sporturilor din Târgu Neamţ se vor desfăşura întrecerile grupei I din turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal...

Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui este campioana judeţului

La nivelul acestui eşalon s-a derulat duminică etapa a XXII-a, rundă care a prestabilit viitoarea campioană la nivelul judeţului. Formaţia...

Beriu: se fac calcule legate de „Sărbătoarea afinelor”

Cu hectare bune de teren acoperite cu plantaţii de afine, comuna Beriu nu avea cum să nu pună bazele unui...

Închide