Handbal: Junioarele de la CSS Petroşani, la turneul semifinal

15 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În Sala Sporturilor din Târgu Neamţ se vor desfăşura întrecerile grupei I din turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal feminin pentru junioare II, la această competiţie fiind calificată şi reprezentanta judeţului nostru, CSŞ Petroşani.

Echipa din Valea Jiului va întâlni, astăzi, pe Rapid Bucureşti, mâine pe CSŞ 2 Bucureşti, vineri pe Art Galaţi, sâmbătă pe HC Buhuşi, iar duminică, în ultima zi a competiţiei de la Târgu Neamţ, formaţia Transilvania Braşov.
Conform regulamentului din această grupă, primele două clasate se califică la turneul final al campionatului naţional. De menţionat că la categoria junioare III, reprezentantele judeţului Hunedoara, CSŞ Petroşani şi CSM Vulcan, nu au reuşit calificarea în turneele semifinale, iar la băieţi, echipele de juniori II şi III de la CSŞ Hunedoara au ajuns în turneele semifinale, dar nu au reuşit să se califice în turneele finale. (N.Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui este campioana judeţului

La nivelul acestui eşalon s-a derulat duminică etapa a XXII-a, rundă care a prestabilit viitoarea campioană la nivelul judeţului. Formaţia...

Beriu: se fac calcule legate de „Sărbătoarea afinelor”

Cu hectare bune de teren acoperite cu plantaţii de afine, comuna Beriu nu avea cum să nu pună bazele unui...

Oraşul Uricani are o capelă modernă

Capela ridicată de administraţia publică din Uricani a fost finalizată şi îşi aşteaptă unda verde pentru a fi pusă în...

Închide