Spărgător prins de poliţiştii din Geoagiu

6 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Individul, un tânăr de 21 de ani, a furat dintr-o maşină, mai multe echipamente de verificare a instalaţiilor de gaze. Sculele erau într-un autoturism parcat în faţa casei în care locuieşte păgubitul.

”Poliţiştii Staţiunii Geoagiu au fost sesizaţi de un bărbat că, în seara zilei de 04.04.2020, a parcat un autoturism în faţa imobilului în care locuieşte, în Geoagiu, iar în dimineaţa următoare l-a găsit spart. Din interior, bărbatul a constatat că i-au fost sustrase mai multe dispozitive folosite la activităţi de verificare a instalaţiilor de gaze naturale. În urma activităţilor investigative, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr de 21 de ani, din Geoagiu, faţă de care vor efectua cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, a informat IPJ Hunedoara. Oamenii legii au reuşit să recupereze echipamentele furate, a căror valoare se ridică la circa 14.000 de lei. Individul este cercetat şi pentru alte fapte asemănătoare. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bătrân tâlhărit într-un cimitir din Călan

Omul a fost bătut şi buzunărit de un tânăr de 20 de ani, din Călan. Judecătorii l-au arestat preventiv pentru...

S-au înmulţit incendierile de terenuri

Cum le este permis să facă munci agricole, unii proprietari de terenuri s-au gândit să-şi cureţe suprafeţele prin cea mai...

Serviciul de gospodărire al municipiului Deva continuă activitatea de înfrumuseţare a oraşului

Şi în acest an, Deva va fi plină de flori, iar spaţiile verzi vor arăta frumos şi îngrijit. Cei de...

Închide