Bătrân tâlhărit într-un cimitir din Călan

6 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Omul a fost bătut şi buzunărit de un tânăr de 20 de ani, din Călan. Judecătorii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile. Cum fapta a fost comisă pe perioada stării de urgenţă, individul riscă o pedeapsă majorată.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul bătut şi tâlhărit are 70 de ani, este din Călan, şi voia să ajungă la cimitirul localităţii. Un tânăr l-a acostat şi fără să stea pe gânduri a tăbărât pe pensionar cu pumnii, iar apoi i-a furat cei 120 de lei pe care-i avea la el. ”În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr de 20 de ani, din Călan, cu privire la care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie reclamată de septuagenar. În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de tânăr, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore”, a precizat IPJ Hunedoara.
Apoi tânărul, pe nume Radu Adrian Matei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţii Judecătoriei Hunedoara, acesta contestând măsura decisă de judecător. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-au înmulţit incendierile de terenuri

Cum le este permis să facă munci agricole, unii proprietari de terenuri s-au gândit să-şi cureţe suprafeţele prin cea mai...

Serviciul de gospodărire al municipiului Deva continuă activitatea de înfrumuseţare a oraşului

Şi în acest an, Deva va fi plină de flori, iar spaţiile verzi vor arăta frumos şi îngrijit. Cei de...

La Vaţa de Jos investiţiile nu stau pe loc

Pe lângă sprijinirea comunităţilor pe care le reprezintă, în lupta cu COVID-19, administraţiile publice continuă implementarea proiectelor pentru ca investiţiile...

Închide