A încercat să fugă de oamenii legii

6 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Este vorba de un tânăr de 20 de ani prins pe raza satului Crăciuneşti pe o motocicletă de tip cross. Când a văzut echipajul de poliţie, tânărul a ieşit de pe drumul public pe un teren viran.

A fost însă identificat imediat de poliţiştii din Şoimuş, la o distanţă de circa 20 de metri de drumul betonat, motocicleta fiind răsturnată. Oamenii legii au aflat şi de ce a fugit, pentru că nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată. Tânărul fost dus la sediul Postului de Poliţie Veţel, unde i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Un alt tânăr, de 26 de ani, a fost prins în Vulcan conducând un ATV fără plăcuţa cu numărul de înregistrare sau înmatriculare. În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că ATV-ul nu este înmatriculat, iar în cazul tânărului, testarea pentru stabilirea consumului de droguri a indicat un rezultat pozitiv. Acesta a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea determinării naturii substanţelor consumate. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spărgător prins de poliţiştii din Geoagiu

Individul, un tânăr de 21 de ani, a furat dintr-o maşină, mai multe echipamente de verificare a instalaţiilor de gaze....

Bătrân tâlhărit într-un cimitir din Călan

Omul a fost bătut şi buzunărit de un tânăr de 20 de ani, din Călan. Judecătorii l-au arestat preventiv pentru...

S-au înmulţit incendierile de terenuri

Cum le este permis să facă munci agricole, unii proprietari de terenuri s-au gândit să-şi cureţe suprafeţele prin cea mai...

Închide