Politica si administratie

Sorin Dorian Crai, candidatul PSD la funcția de primar al Hațegului: Hațegul merită mai mult și cred că oamenii sfințesc locul prin competență și bună credință

„Primăria Hațeg are nevoie de o vizi­une nouă, integrată și care să respecte specificul orașului. Suntem obligați să generăm oportunități care să schimbe orizontul de dezvoltare local, cel care, din păcate, este mai degrabă unul care își propune, să asfalteze, să zu­gră­veas­că, să aprindă becul pe o stradă sau pe alta. Hațegul merită mai mult și cred că oamenii sfințesc locul prin competență și bună credință.
Campania electorală va lua sfârșit și îmi doresc ca alături de dumneavoastră, data de 9 iunie, să marcheze, definitiv, des­părțirea comunității de proiectele mici”, a spus Sorin Dorian Crai, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg.

Iată ce spun candidații PSD la Consiliul Local Hațeg și ce vor ei să facă pentru oraș și pentru oameni:

Ciulai Dorian – Ca inginer înțeleg ne­ce­sitatea unei construcții durabile pentru Hațeg. Construcțiile durabile înseamnă însă cunoștințe tehnice, rigoare și dis­po­nibilitate la efort, nu povești spuse pe acoperișul unei clădiri. Îl susțin pe Sorin Crai pentru rigoarea și priceperea sa. Pe 9 iunie, votăm echipa PSD! Pe 9 iunie, alegem oameni buni pentru Hațeg!

Antal Claudiu – Un oraș crește precum un copil, cu dragoste, pricepere și opor­tu­nități. Această convingere m-a deter­mi­nat să candidez și să îl susțin pe Sorin Crai pentru funcția de primar al Hațegului. Pe 9 iunie, alegem oameni buni pentru Hațeg!

Sorin Ștefoni – Cred în ordine și dis­ci­plină ca fundament al dezvoltării orașului Hațeg. Candidez cu convingerea că expertiza mea este utilă unei comunități pe care o numesc acasă. Îl susțin pe Sorin Crai pentru că în sfârșit în con­du­cerea Primăriei va ajunge un om bun pentru Hațeg. Pe 9 iunie, alegem oameni buni pentru Hațeg!

Badea Rodica – Investiția în educația de calitate este vitală pentru ca tinerii să rămână în Hațeg. Cred că așa cum arată școlile unui oraș așa va arăta și viitorul său. Candidez cu convingerea că educa­ția și valorile ei pot face din Hațeg un loc mai bun pentru oameni. Îl susțin pe Sorin Crai pentru că văd în el un om care înțelege necesitatea unui viitor bazat pe educație și cultură. Pe 9 iunie, alegem oameni buni pentru Hațeg!

Iovănescu Alin – Hațegul are nevoie de o viziune administrativă care să pună în valoare potențialul orașului Hațeg. Vre­mea proiectelor mici a trecut și cred că este nevoie de un efort mai mare pentru ca orașul să treacă la un alt nivel de dezvoltare. Candidez și îl susțin pe Sorin Crai ca parte a unei soluții de dezvoltare fără precedent pentru Hațeg. Pe 9 iunie, alegem oameni buni pentru Hațeg!

Barboni Aurelian – Hațegul este orașul în care am zis pentru prima dată mamă, orașul în care m-am îndrăgostit pentru prima dată, locul în care educația avea să facă ceea ce sunt eu,azi. Sunt un tânăr care înțelege că oamenii rămân acolo unde este viziune pentru viitor și unde au credința că sunt conduși de profesioniști. M-am asociat acestui proiect cu credința că trebuie să facem mai mult și mai bine pentru Hațeg. Cred în Sorin Crai ca ex­ponent al unei echipe care poate să dea un sens potențialului acestui loc. Pe 9 iunie, alegem oameni buni pentru Hațeg!

Boabă Tiberiu – Să faci din locul în care trăiești un loc mai bun pentru oameni este datoria de onoare a celor care în­țeleg puterea unei comunități. Candi­dez în numele acestei idei și știu că se poate face mai mult decât s-a făcut până acum. Îl susțin pe Sorin Crai tocmai pen­tru că de-a lungul timpului a de­mons­trat că în­țelege puterea cuvântului dat. Pe 9 iunie, alegem oameni buni pentru Hațeg!

Ștefoni Alexandru – Cred într-un Hațeg ca pol de dezvoltare al regiunii și în oamenii care au decis că după ani de experimente este momentul să alegem proiecte mari pentru Hațeg. Îl susțin pe Sorin Crai pentru capacitatea sa de a munci în echipă și pentru înțelepciunea de a-i asculta pe oameni. Pe 9 iunie, ale­gem oameni buni pentru Hațeg!

Poenaru Alex – Sănătatea unei co­munități se vede în modul în care oa­menii se raportează cu speranță la viitor. Avem obligația să le spunem oamenilor că speranța nu este o iluzie ci garanția pe care o oferă o echipă de profesioniști ora­șului Hațeg. Speranța este rezultatul com­petenței. Îl susțin pe Sorin Crai pentru competența sa. Pe 9 iunie, ale­gem oameni buni pentru Hațeg!

Raca Ramona – Psihologia fericirii spune că trebuie să fi recunoscător pen­tru ceea ce ai și să lupți pentru ceea ce vrei. M-am implicat în politică în numele acestei idei și cred că o putem pune în valoare în orașul Hațeg. Îl susțin pe Sorin Crai pentru puterea sa de luptă. Pe 9 iunie , alegem oameni buni pentru Hațeg!

Burcin Ciprian – O singură alegere decide cum va arăta orașul în următorii patru ani. Între circ și cifre, aleg faptele și viziunea unui om, Sorin Crai, care în­țelege să deschidă Hațegul către pro­iecte mari. Pe 9 iunie, alegem oameni buni pentru Hațeg! (A.N.)

 

Comandat de PSD – filiala Hunedoara.
Executat de SC Media Hunedoreană SRL.
Cod identificare atribuit de AEP: 21240002

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura