Politica si administratie

Florin-Nicolae Oancea, Primarul Municipiului Deva: ,,Pentru mine, sănătatea devenilor nu are culoare politică!”

Sprijin Financiar pentru Spitalul Județean Deva: Un Pas Major către îmbunătățirea serviciilor medicale

 

Ca primar al acestui oraș și membru al Partidului Național Liberal am spri­jinit financiar Spitalul Județean Deva (SJU), care se află în subordinea Con­siliului Județean Hunedoara, condus de Partidul Social Democrat.
Indiferent de diferențele politice, prio­ritățile comunității noastre trebuie să pre­valeze.
Această inițiativă reprezintă un anga­ja­ment ferm față de sănătatea și bună­starea comunității noastre, recunos­când importanța accesului la servicii medicale de calitate.
Din 2020, 1,7 milioane de euro au mers de la bugetul local al municipiului Deva către SJU Deva. Acest spital de­ser­vește și locuitorii municipiului Deva.
În nefasta și dificila perioadă a pan­demiei, împreună cu consilierii locali am alocat fonduri de la bugetul local pentru echipamente de protecție și materiale sanitare necesare pentru prevenirea și combaterea virusului SARS CoV2.

Nu ne-am oprit însă aici!
La solicitarea șefilor de secții, am alo­cat bani pentru ca Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva să achiziționeze apa­ra­tură și echipamente medicale, conform solicitărilor şefilor de secţii.
Tehnologia de ultimă generație este crucială pentru diagnosticarea și tra­tarea eficientă a pacienților.
Prin alocarea acestui sprijin financiar, ne-am propus să acoperim diverse ne­cesități esențiale ale spitalului la sec­țiile de Cardiologie, Interne, Urologie, Pneu­mo­logie, Radiologie, UPU, ATI, Ana­to­mie patologică, Chirurgie, Bloc Ope­ra­tor, Chirurgie plastică, Gineco­logie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie care au putut cumpăra echipamente me­dicale și aparatură modernă ne­ce­sară diag­nos­ticării și tratamentului pacienților.
În contextul provocărilor actuale din sectorul sanitar, asigurarea resurselor necesare pentru Spitalul Județean este esențială pentru a răspunde prompt și eficient nevoilor comunității.
Îmi doresc ca, împreună cu Con­siliului Județean Hunedoara să facem pași importanți pentru a transforma sis­temul de sănătate local într-unul modern și performant, dedicat servirii cetățenilor noștri.
Vă asigur că voi continua să lucrez cu dedicare și responsabilitate pentru a aduce beneficii tangibile și durabile comunității noastre.
Îmi doresc ca, împreună cu dum­nea­voastră, stimați deveni, să continuăm să facem din Deva oraşul care să ne în­demne familiile şi pe toţi cei dragi să se întoarcă acasă.

 

Comandat de PNL – filiala Hunedoara.
Executat de SC Media Hunedoreană SRL.
Cod identificare atribuit de AEP: 21240015

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura