Social-democraţii şi-au lansat candidatul pentru Primăria Sarmizegetusa

Adriana Năstase

Social-democraţii îl aruncă în lupta pentru fotoliul de primar al comunei Sarmizegetusa pe Iulian Gabriel Hibais. Preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor, este convins că omul pe care âl susţine va câştiga alegerile parţiale de la sfârşitul acestei luni.
„Mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar al comunei Sarmizegetusa.Am ales ziua de 5 iunie pentru că este o zi specială, astăzi fiind cele­brate Ziua Mondială a Mediului şi Ziua Înv­ă­ţătorului.
Pe lângă sănătate, educaţia şi mediul sunt prio­rităţile pe care mi le-am stabilit, în calitate de viitor primar al comunei Sarmizegetusa.
Îmi doresc o comună curată. Îmi doresc şcoli la standarde europene pentru copiii noştri. Îmi doresc ca fiecare locuitor al comunei Sarmi­ze­ge­tusa să aibă acces la servicii medicale de calitate. Îmi doresc investiţii aici în zonă, astfel încât, oa­menii locului să rămână acasă, pentru că numai ÎMPREUNĂ suntem PUTERNICI pentru Sarmize­ge­tusa”, a declarat candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Sarmizegetusa.
Reamintim că în trei commune hunedorene sunt organizate alegeri parţiale locale pentru funcţia de primar. Edilii din Sarmizegetusa, Romos şi Burjuc au decedat, acesta fiind moltivul pentru care se fac din nou alegeri. În zeci de localităţi din ţară sunt organizate alegeri parţiale.

2 comentarii la „Social-democraţii şi-au lansat candidatul pentru Primăria Sarmizegetusa

 • 6 iunie 2021 la 22:18
  Legătură permanentă

  Traumele psihologice generate de frică fac parte din categoria torturilor interzise și, de cele mai multe ori, victima este irecuperabilă.

  Teroriștii români legitimați de stat fac ce vor și nu pot fi pedepsiți , violează domiciliul , răpesc oameni de lângă familie , torturează oameni nevinovați în închisoare și ne spun că este o normalitate asta .

  Nu-i pedepsește nimeni pe teroriștii români legitimați de stat , nu sunt anchetați nici nu sunt condamnați pentru abuzurile grave care le fac asupra cetățenilor nevinovați .

 • 7 iunie 2021 la 15:31
  Legătură permanentă

  Atâta timp cat o să fie la butoanele Apaprod,Arion Victor ,societatea același traiect va avea, adică lipsă predictibilitate, lipsă viziune, lipsă transparență.
  Cele mai mici venituri cu putință.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.