Jandarmii, pompierii şi poliţiştii, la vaccinare

6 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Jandarmi, poliţişti şi pompieri hunedoreni s-au vaccinat împotriva „COVID 19” la centrul „Drive Through” din Deva.
Acţiunea de vaccinare a fost organizată la ni­velul judeţului Hunedoara de Instituţia Pre­fec­tu­lui, Direcţia de Sănătate Publică şi de structurile Ministerului Afacerilor Interne.
Prefectul Călin Marian şi cei doi subprefecţi i-au fe­li­citat pe cei 30 de ofiţeri şi subofiţeri care s-au vac­cinat şi le-au mulţumit din nou voluntarilor şi echi­pelor de vaccinare aflate la datorie în fiecare zi.
„Este foarte bine şi ar trebui să fie un exemplu de urmat faptul că angajaţii M.A.I. se imunizează în faţa pericolului de a se îmbolnăvi, mai ales că cei mai mulţi dintre ei sunt, în timpul misiunilor, în contact direct cu populaţia. Recomand tuturor angajaţilor instituţiilor publice să le urmeze exem­plul şi să vaccineze.” a spus prefectul judeţului Hu­nedoara, Călin Marian. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Social-democraţii şi-au lansat candidatul pentru Primăria Sarmizegetusa

Adriana Năstase Social-democraţii îl aruncă în lupta pentru fotoliul de primar al comunei Sarmizegetusa pe Iulian Gabriel Hibais. Preşedintele organizaţiei...

Razie la Căminul groazei de pe Aleea Moţilor

Căminul social de la Aleea Moţilor este un focar de infecţie de ani buni. Toate raziile care au fost făcute...

Administraţia din Densuş, între griji şi bucurii

Magdalena Şerban În acest an, resursele băneşti sunt o mare provocare pentru administraţia publică din Densuş care trebuie să susţină...

Închide