Situaţia drumului dintre Hunedoara şi Călan a reaprins polemica dintre Mircea Moloţ şi Costel Avram

17 ianuarie 2019 | 12 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Mircea Moloţ (foto sus), liderul ALDE Hunedoara, a declarat ieri într-o conferinţă de presă că este revoltat că administratorul public al judeţului a spus că salariaţii Consiliului Judeţean sunt de vină pentru că proiectul de reabilitare a drumului dintre Hunedoara şi Călan este „în aer“.

”Nu am nevoie de permisiunea lui Avram să vorbesc”
”Timp de 12 ani de zile, cât am fost în situaţia de a atrage fonduri europene nu m-am confruntat cu o asemenea problemă. În condiţiile în care salariaţii Consiliului Judeţean aveau atunci salarii foarte mici. Însă, indiferent câţi bani are un salariat, dacă cel care răspunde de unitate, cu alte cuvinte şeful, îi permite… Nu l-am auzit, timp de patru ani cât a fost vicepreşedinte al CJ, pe domnul Costel Avram (foto jos), să se plângă de salariaţii instituţiei. Şi precizez că nu am nevoie de permisiunea lui Avram pentru a vorbi (n.r.-Costel Avram a spus într-o conferinţă de presă că Mircea Moloţ ar trebui să tacă, să nu mai vorbească despre Consiliul Judeţean). Pionieri fiind în accesarea fondurilor europene, în urmă cu mai mulţi ani, când aveam calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean, am ocupat locul întâi pe Regiunea Vest la atragerea de fonduri europene. Dar, între timp s-au angajat nişte oameni, cărora li s-au dat anumite responsabilităţi. Dacă cei din conducerea instituţiei o lăudau în urmă cu puţin timp pe doamna Carmen Guran, directorul tehnic, acum administratorul public cere demisia acesteia ca manager de proiect. Este inadmisibil ca tu, conducere a Consiliului Judeţean, să nu analizezi săptămânal munca la aceste investiţii importante”, a afirmat Mircea Moloţ, liderul judeţean al ALDE, în conferinţa de presă.

“Este un semnal de alarmă”
”Pierderea unui proiect european duce după sine la pierderea altora. Este destul de periculos să spui că investiţia este în aer. Administratorul public al judeţului trage pe toţi la răspundere, dar numai pe cine trebuie, nu. El nu ştia că salariaţii nu au dat avizele şi datele necesare proiectării? Cetăţenii nu l-au ales pe managerul de proiect, ci un partid, care să-şi desemneze cine să conducă Consiliul Judeţean. Faptul că administratorul public a preluat toate atribuţiile conducerii este treaba lui. Văd că preşedintele instituţiei se ocupă doar dacă operatorul Brai Câta (n.r.-noul operator de gunoi) îşi face treaba. Nu salariaţii CJ sunt vinovaţi. Dacă au fost angajaţi incompetenţi, nu este vina lor, ci a celor care i-au angajat. Dar, atenţie, pentru greşelile puerile pe care le face conducerea Consiliului Judeţean avem de pierdut toţi. Dacă la această lucrare, de 10 kilometri, se întâmplă aşa ceva, mă gândesc cu oroare ce se va întâmpla cu proiectul de reabilitare a Culoarului Mureş Nord, de 70 de kilometri. Este un semnal de alarmă! Este inadmisibil că au permis managerului de proiect să doarmă în papuci”, a adăugat fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, actual lider al ALDE Hunedoara, Mircea Moloţ.

”Să spună cum a cheltuit banii!”
În replică, administratorul public al judeţului, Costel Avram, a spus că ”nu mai vreau să răspund la prostioarele pe care acest moşneguţ le spune. Chiar nu am timp pentru asta. Dar, vreau să spun doar atât: cât Mircea Moloţ a fost preşedintele Consiliului Judeţean, ferma lui de oi mergea foarte bine. Ştiţi de ce? Pentru că toate instituţiile erau obligate să mănânce brânză de la ferma lui. Cât a fost preşedinte, ferma a funcţionat bine. Când nu a mai fost şeful CJ, ferma a dat faliment. Cam aşa stă treaba. Actuala conducere a Consiliului Judeţean trebuie să suporte toate cheltuielile făcute de acest Moloţ. Studiul de fezabilitate al proiectului de reabilitare a drumului dintre Hunedoara şi Călan a fost făcut pe vremea lui. Acest studiu este foarte prost, dar a fost plătit de el şi a plătit cât a cerut cine l-a făcut. Dacă mai are memorie, să spună cum a cheltuit banii pentru acest studiu. Vom vedea cum s-au cheltuit banii şi pentru noul sediu al Bibliotecii Judeţene. Dar ăsta este un alt subiect”.

Loading...

Comentarii (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  De ce pe vremea cand Molot a fost presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara nu sa asfaltat drumul judetean din Parang pentru a se dezvolta turismul in acesta zona saraca ???

 2. Cetățean din județul Hd spune:

  BUNA SEARA OARE CINE I A ANGAJAT PE TOTI INCOMPETENȚII DE CARE SPUNETI OARE NU SUNTETI RĂSPUNZĂTOR DIRECT DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ LA CJ , IAR DACA VINE CINEVA DUPĂ SI VREA SĂ FACĂ CORECT ESTE DE VINA SI CJH CE AVIZE ?????? DA PARDON ATI FOST
  PRESEDINTE DE CJH HD ??? 4 LA MATEMATICĂ . ATI FOST 12 ANI LA CJ COMANDA CE FONDURI AȚI ATRAS ??? CARE AU TREBUIT PLATITE ULTERIOR DIN BANII PUBLICI INAPOI . IA TI DAT SALARII FOARTE MICI D MOLOT DAR FIECARE ANGAJAT MAI FACEA PE LANGA CEVA , CU STIINTA DUMNEAVOASTRA , IAR MĂ REPET CÂND SE VREA SA SE LUCREZE PE CORECTE INCEPETI POLITICA PNL ???? ATACUL . OARE CREDETI CA PE OAMENII DIN JUDETI MAI PROSTITI??????? A TRECUT ZIUA IN CARE TOTI VA P……PAU . MAI BINE SPUNETI ADEVĂRUL FARA MINCIUNI, SI FARA ATATA RECLAMA , VREMEA DUMNEAVOASTRĂ A TRECUT. NOAPTE BUNĂ ..

 3. Cetățean din județul Hd spune:

  Apropo de D CARMEN Guran atata icompetență că și a dv de matematică, sau sunteti pe aceeasi lungime de undă de aceea va apreciati unul pe celălat. Bravo felicitări incompetentilor.

 4. florin spune:

  Mai Costel Avram , acuma te dai si tu mare, dar atunci si tu il pupai de zor in f…und, si cred ca si tu ai mincat brinza de la oile lui.

 5. Ion spune:

  Nu.Nu.Costel no mîncat de oaie.O mîncat doar de pe mațul ciobanului.

 6. alin spune:

  Mai bine a-ti face amindoi un pas in spate . Oricum , mai Costele , mosnegutul asta te-a facut om.

 7. florin spune:

  Cit tupeu are acest jegos(Molot)sa-se laude cu ce a facut el in jud Hunedoara ,ai furat si locul tau este la puscarie ordinarule,are dreptate AVRAM cind spune ca Molot sa batut joc de proiectul cu drumul din Paring ai facut proiect doar pentru jumatate de drum nenorocitule,restul de bani i-ai furat,trebuie sa stie populatia din Petrosani ca drumul spre paring se asfalteaza doar pina in poienita,nau mai ajuns bani penru tot drumul pentru ca i-ai bagat in stina ta de oi penalule.

 8. Ioan Hategan spune:

  “POLEMICA” ???!!!
  Ha Ha Ha!
  Buna, asta.

 9. Sorin spune:

  Mai Avramut , te dai la taticu? Dupa ce te-a educat , scolit , ti-a pus o pita in mana , tu dai in el?
  No , sa-ti fie rusine.

 10. Cetățean din județul Hd spune:

  Băi Sorine lingaul lui Molot vrei vreo funcție în partid ??? De pupi în……. unde vrei !!!!!!!!!!

 11. gigi spune:

  O mare jigodie acest molot,SRI-ul il apara nu degeaba a fost informator(PANTIRU)la puscarie cu el.

 12. Marcel spune:

  Molot a fost sifon la Securitate, iar finul sau milițianul Goga Iosif dan a fost sifon la SIPI. Doua gunoaie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Proiect de lege pentru trecerea paramedicilor de la Salvital la pompieri

Ieri, într-o conferinţă de presă, deputatul ALDE Marius Surgent (foto) a declarat că se află printre iniţiatorii unui proiect de...

Magazinul cu mărfurile confiscate de Finanţele Publice are preţuri mici

Hunedorenii care vor să-şi cumpere produse ieftine, sau cei care nu-şi permit să cheltuie bani mulţi pe haine sau produse...

Escrocii lovesc din nou. De data asta cu deratizarea

Doi indivizi au păcălit o pensionară de 76 de ani, din Călan, sub pretextul că e obligată să-i primească pentru...

Închide