Simota îşi testează şansele de a fi eliberat din închisoare

14 februarie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Peste câteva zile, afaceristul Alin Simota (foto) va afla dacă are şanse să iasă, în curând, din închisoare. Cererea acestuia de eliberare condiţionată este programată pentru a fi analizată de Comisia din penitenciar în 20 februarie, au informat reprezentanţii Penitenciarului Bârcea Mare. Ultimul cuvânt în eliberarea lui Simota îl va avea însă instanţa.
Alin Simota se află în prezent la Penitenciarul Bârcea Mare, având de executat două condamnări, una de doi ani şi una de şase luni. În decembrie 2017, a reuşit să obţină o reducere a duratei celor două pedepse prin contopirea lor. Cererea de contopire a fost depusă şi aprobată de Judecătoria Deva. Decizia primei instanţe nu a fost contestată de procurori, prin urmare a rămas definitivă. În urma contopirii celor două pedepse, Simota a rămas cu o condamnare de doi ani şi o lună.
Afaceristul din Valea Jiului a fost condamnat în aprilie 2015 la doi ani de închisoare pentru conflict de interese. A executat o parte din pedeapsă, iar, la finalul aceluiaşi an a fost eliberat condiţionat de Judecătoria Deva, fugind din ţară. Condamnarea de şase luni a venit mai târziu şi i-a fost aplicată pentru că a instigat la abuz în serviciu doi poliţişti de la IPJ Alba. (N.Bumbac) 

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ninja spune:

    Si la poarta puscariei il asteapta Litera praduitoru? Ha ha ha

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Trimişi în judecată pentru proxenetism

Magistraţii au dispus începerea judecăţii în cazul adolescentei care ar fi fost sechestrată şi obligată de doi bărbaţi din Petroşani...

Percheziţii la contrabandiştii de ţigări

Contrabandiştii de ţigări de la noi din judeţ, precum şi cei din Timiş, au primit o nouă lovitură. Peste 155.000...

Zimbrii revin acasă, în pădurile din Densuş

În vara acestui an, în pădurea de la Poeni, din comuna Densuş, vor fi aduşi în jur de 15 zimbri...

Închide