Trimişi în judecată pentru proxenetism

14 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Magistraţii au dispus începerea judecăţii în cazul adolescentei care ar fi fost sechestrată şi obligată de doi bărbaţi din Petroşani să întreţină relaţii sexuale pe bani.
Dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Petroşani a fost retrimis procurorilor pentru a-şi preciza punctul de vedere, respectiv dacă-i trimit în judecată pe suspecţi în baza probelor rămase la dosar sau vor opta pentru refacerea lui. Iniţial, judecătorii au respins 15 declaraţii ale martorilor din dosar. Instanţa a decis acum începerea judecăţii, iar cei doi suspecţi, Marius Augustin Bălăcică şi Marius Butoeru, sunt acuzaţi de proxenetism. Decizia poate fi atacată de victimă, inculpaţi, cât şi de procurori.
Cei doi suspecţi sunt acuzaţi că ar fi obligat o adolescentă să se prostitueze. Anchetatorii au susţinut că tinerii, unul din Petroşani şi celălalt din Petrila, au racolat o minoră de 17 ani, din Cugir, pe care au determinat-o prin acte de constrângere, să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi. Sumele de bani obţinute de pe urma adolescentei erau luate de cei doi inculpaţi. Minora primea între 100-200 de lei pentru partidele de sex. Anchetatorii au mai spus că suspecţii erau cei care îi găseau clienţi şi-i asigurau cazarea în unităţi hoteliere din Petroşani.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Percheziţii la contrabandiştii de ţigări

Contrabandiştii de ţigări de la noi din judeţ, precum şi cei din Timiş, au primit o nouă lovitură. Peste 155.000...

Zimbrii revin acasă, în pădurile din Densuş

În vara acestui an, în pădurea de la Poeni, din comuna Densuş, vor fi aduşi în jur de 15 zimbri...

Bulina neagră, 15.02.2018

Codruţ Norocel Măturar,  tânăr din Petroşani Pentru că, deşi se afla în perioada de încercare, după ce a ieşit din...

Închide