Percheziţii la contrabandiştii de ţigări

14 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Contrabandiştii de ţigări de la noi din judeţ, precum şi cei din Timiş, au primit o nouă lovitură. Peste 155.000 de ţigări de contrabandă au fost ridicate de poliţiştii din Hunedoara, în urma a 12 percheziţii domiciliare. Patru persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă au fost reţinute pentru 24 de ore.
Ieri, poliţiştii hunedoreni au efectuat 12 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări din municipiile Hunedoara şi Timişoara. În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 155.120 de ţigări de diferite mărci (7.756 de pachete), care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare.
„Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2017 – februarie 2018, persoanele implicate ar fi comercializat pe piaţa neagră din municipiile Hunedoara şi Timişoara, ţigări provenite din spaţiul extra-comunitar, cauzând bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 80.000 de lei”, a transmis comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În urma percheziţiilor, patru persoane, cu vârste cuprinse între 50 şi 59 de ani, au fost duse la audieri la sediul IPJ Hunedoara, fiind reţinute pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. La acţiuni au participat poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al IPJ Hunedoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, sprijiniţi de colegii lor din judeţul Timiş, precum şi de luptătorii de la serviciile pentru acţiuni speciale din cele două judeţe.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Zimbrii revin acasă, în pădurile din Densuş

În vara acestui an, în pădurea de la Poeni, din comuna Densuş, vor fi aduşi în jur de 15 zimbri...

Bulina neagră, 15.02.2018

Codruţ Norocel Măturar,  tânăr din Petroşani Pentru că, deşi se afla în perioada de încercare, după ce a ieşit din...

Bulina albă, 15.02.2018

Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului Pentru că, în urma rezultatelor foarte bune obţinute de operatorul de...

Închide