Simona Halep va evolua la Palermo

12 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Simona Halep (foto), aflată acum pe locul al doilea în clasamentul WTA şi ultima câştigătoare a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, a confirmat sâmbătă că va participa la turneul WTA de la Palermo (Italia), primul din circuitul feminin care se va disputa după pauza forţată provocată de pandemia de coronavirus.

Tenismena din Constanţa şi-a confirmat prezenţa la competiţia din Sicilia, care se va juca pe zgură, între 3 şi 9 august, printr-un mesaj adresat fanilor: “Salutare tuturor! Sunt foarte fericită să anunţ că mă voi întoarce la Palermo după zece ani. Sper să am o săptămână foarte bună acolo. Ne vedem în curând“.
Simona Halep nu a mai disputat nici un meci oficial după victoria obţinută în faţa jucătoarei kazahe Elena Rîbakina în finala turneului de la Dubai, în luna februarie, iar directorul turneului de la Palermo, Oliveiro Palma, a declarat: „Participarea Simonei Halep este o veste excepţională. A trecut un deceniu de când Palermo a găzduit ultima oară o fostă numărul unu mondial. Oraşul nostru este foarte dedicat tenisului mondial, iar prezenţa sa este de mare interes pentru toţi“.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Atleţii din loturile naţionale se pregătesc pentru competiţii

Atleţii din loturile olimpice şi naţionale, de seniori, tineret, juniori şi masters continuă să se pregătească pentru viitoarele competiţii în...

Primarul din Haţeg, atins de Covid-19

Primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia (foto), a anunţat pe Facebook că a fost testat pozitiv la COVID-19.

Universitatea din Petroşani, selectată în cadrul Universităţilor Europene

Instituţia de învăţământ superior din Valea Jiului a fost cooptată de Comisia Europeană pentru formarea de universităţi europene. Şapte universităţi...

Închide