Atleţii din loturile naţionale se pregătesc pentru competiţii

12 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Atleţii din loturile olimpice şi naţionale, de seniori, tineret, juniori şi masters continuă să se pregătească pentru viitoarele competiţii în condiţii de maximă siguranţă. Pe Stadionul „Iolanda Balas Soter“ şi în sala de forţă din incinta Federaţiei Române de Atletism, sportivii se pregătesc zilnic conform regulilor impuse de autorităţi în starea de alertă şi sunt dornici să intre şi în primele competiţii din această vară.

Claudia Prisecaru (foto), componentă a lotului olimpic, a participat la un concurs internaţional de atletism la Veszprem, în Ungaria, unde a evoluat în proba de 5.000 de metri. Ea a alergat alături de alte 11 sportive şi la final s-a clasat pe locul secund, stabilind şi un nou record personal. În proba de 1.500 m din cadrul aceleiaşi competiţii internaţionale, sportiva pregătită de către Cristian Orza a terminat întrecerea pe locul patru.
Un alt atlet din lotul naţional, Mihai Cristian Pîslaru, care este calificat la Campionatele Europenele indoor de la anul (2-5 martie), se pregăteşte să participe la primul concurs din acest sezon, pe data de 15 iulie, în Grecia, la meetingul internaţional „Dromia”. Alergătorul de 400 m pregătit de Robertino Tănase Hossu şi-a îndeplinit baremul de participare în competiţia continentală încă din luna februarie, când a fost cronometrat în 47,41 la o competiţie de sală desfăşurată la Viena.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul din Haţeg, atins de Covid-19

Primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia (foto), a anunţat pe Facebook că a fost testat pozitiv la COVID-19.

Universitatea din Petroşani, selectată în cadrul Universităţilor Europene

Instituţia de învăţământ superior din Valea Jiului a fost cooptată de Comisia Europeană pentru formarea de universităţi europene. Şapte universităţi...

Bulina neagră, 13.07.2020

Ciprian Vană, bărbat de 31 de ani, din Petrila Pentru că fiind arestat preventiv pentru trafic de migranţi, va rămâne...

Închide