România, în Liga Naţiunilor la fotbal

12 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa naţională de fotbal a României va disputa primele două partide de pe teren propriu din noua ediţie a Ligii Naţiunilor, cu Irlanda de Nord şi Austria, pe Arena Naţională din Capitală, respectiv Stadionul „Ilie Oană“, a informat, vineri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

FRF a anunţat stadioanele pe care se vor disputa primele două partide de pe teren propriu din Liga Naţiunilor, în septembrie şi octombrie, iar UEFA urmează să valideze opţiunile.
Astfel, vineri, 4 septembrie, „tricolorii“ pregătiţi de Mirel Rădoi vor debuta în grupa din Liga Naţiunilor, pe teren propriu, în faţa Irlandei de Nord, meciul fiind programat pe Arena Naţională, cu începere de la ora 21:45.
Următoarea partidă de pe teren propriu a României este cea cu Austria, FRF alegând ca aceasta să se desfăşoare la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană“, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45.
Până la finalul lunii, FRF va anunţa şi arena care va găzdui partida cu Norvegia, din noiembrie, penultima din Liga Naţiunilor. UEFA va confirma stadioanele gazdă în următoarea perioadă.
Pe 8 octombrie, naţionala României va disputa şi semifinala play-off-ul-ului EURO 2020, în Islanda. În cazul unui succes, finala pentru calificarea la turneul final va avea loc pe 12 noiembrie, în Bulgaria sau Ungaria, în funcţie de învingătoarea din cea de-a doua semifinală.

Programul echipei României în Liga Naţiunilor este următorul:
Vineri, 4 septembrie: România – Irlanda de Nord (ora 21:45)
Luni, 7 septembrie: Austria – România, (ora 21:45)
Duminică, 11 octombrie: Norvegia – România (ora 19:00)
Miercuri, 14 octombrie: România – Austria (ora 21:45)
Duminică, 15 noiembrie: România – Norvegia (ora 21:45)
Miercuri, 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simona Halep va evolua la Palermo

Simona Halep (foto), aflată acum pe locul al doilea în clasamentul WTA şi ultima câştigătoare a turneului de Mare Şlem...

Atleţii din loturile naţionale se pregătesc pentru competiţii

Atleţii din loturile olimpice şi naţionale, de seniori, tineret, juniori şi masters continuă să se pregătească pentru viitoarele competiţii în...

Primarul din Haţeg, atins de Covid-19

Primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia (foto), a anunţat pe Facebook că a fost testat pozitiv la COVID-19.

Închide