Simona Halep s-a refăcut după accidentare

8 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Simona Halep (foto) a anunţat că s-a refăcut după accidentarea la picior, din cauza căreia nu a putut participa la turneele de la Doha şi Indian Wells, competiţia americană fiind în cele din urmă amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

„Am început să alerg, piciorul nu mă mai doare. Nu joc încă tenis, dar înseamnă mare lucru că mă pot antrena. Îmi lipseşte echipa mea, jucătorii, îmi lipsesc turneele, îmi e dor de toată lumea din circuit. Ştiu că e un pic greu pentru toată lumea în această perioadă, dar dacă vom sta acasă, dacă vom fi puternici şi optimişti, totul va fi bine. Abia aştept să pot călători din nou, să joc tenis din nou, să vă văd. Toate cele bune, să staţi în siguranţă şi bucuraţi-vă de timpul petrecut acasă”, a scris Halep pe reţelele de socializare.
Sezonul profesionist de tenis a fost suspendat cel puţin până la 13 iulie, iar turneul de la Wimbledon, unde Halep este deţinătoarea trofeului, a fost anulat. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
După ce managerul şi directorul medical al Spitalului Judeţean au demisionat . Cheia se află în mâna ministrului Sănătăţii!

Până la urmă, am ajuns acolo unde nu voiam. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva o ia pe urmele celui din...

Situaţia infecţiilor cu coronavirus in judeţ şi la nivel national

Judeţul Hunedoara, ieri, marţi, 7 aprilie, erau luate în evidenţă 402 persoane carantinate şi 2.672 persoane aflate în izolare. 460...

Toteşti: linişte şi disciplină

Administraţia publică din Toteşti este la datorie în această perioadă de pandemie, încercând să ajute comunitatea cât mai bine. Până...

Închide