Politica si administratie

Simona Halep – ce nu te doboară, te face și mai puternică!

Ne-am asumat cu toții, ca români, succesul ei doar pentru că ea, Simona Halep, e cetățean român, deși statul român nu a contribuit cu nimic la efor­tul ei și a părinților ei.
Ne-am permis să o judecăm pe nedrept, pe când ea s-a ridicat ”doar” la niveluri extraordinare.
Nimeni nu îi va lua vreodată efortul, munca, curajul, satisfacția reușitei și îndrăzneala de a atinge performanțe de neînchipuit că ar fi posibile pentru un cetățean român.
Simona Halep, ne-ai bucurat inimile, ne-ai dat demnitate nouă tuturor, ca români, printre străini și ai pus România la loc de mare cinste pe plan inter­național! Iar acestea nu ni le poate lua nimeni!
Personal știu ce înseamnă să lucrezi pentru firme și oameni care se deo­sebesc pe sine de alții, numindu-se din ”Lumea I” și cred că doar pentru asta ei pleacă în orice con­curs ca învingători și trebuie recu­noscuți ca atare. Știu și reacția acestor oameni când cineva din ”Lumea a III-a” îndrăznește să se ridice, să facă față și să înfrunte pe cineva din Lumea I. Răzbunarea, furia, contorsio­narea eve­nimentelor și bullyingul nu sunt deloc necunoscute acestora pen­tru a se asigura că ei, cei din Lumea I rămân întotdeauna recunoscuți ca unici câști­gători. Iar aceste comporta­mente aduc dezastre peste tot. Vedem asta chiar la granițele noastre.
Rapiditatea cu care Serena Williams a transmis mesaje clare că ea trebuie să fie recunoscută ca învingătoare îmi stârnește același sentiment pe care
l-am trăit în situațiile descrise mai sus.
Mă bucur că Novak Djokovic nu a avut un adversar din Lumea I în finalele US OPEN pentru că era de așteptat ca și el să fie depistat cu ceva în curând.
Îmi cer iertare, Simona Halep, în numele statului român care nu a avut capacitatea de a acționa prin pârghiile pe care le avea pentru a se asigura că tu ai parte de un tratament corect și o ju­decată justă.
Noi, toți românii, trebuie să spunem câte o rugăciune, să o susținem pe Simona, pentru ca energia ei să fie la nivel cât de înalt și să îi trasmitem gân­duri bune, de iubire pentru tot ce a fă­cut pentru România. Acesta este ade­vă­ratul ajutor pe care i-l putem da.
Dumnezeu să o ajute să aibă parte de o judecată dreaptă!
Mulțumim pentru tot, Simona!

14. 09. 2023.
Deputat neafiliat – Anamaria Gavrilă
Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura