Sport

Şi spectacol, şi adrenalină

Quasar Deva a câştigat, scor 5-4, derby-ul cu campioana Alfa Team Cristur, deşi a fost condusă cu 2-0, şi se menţine pe locul secund, fiind principala rivală a liderei Avantaje la câştigarea titlului de campioană.

Fotbal agreabil

Partida dintre ocupantele locurilor doi şi trei din Campionatul Municipal de Fotbal Amatori a amintit de meciurile de bună calitate în care strălucea FC CIP Deva în Liga I de futsal. Explicaţia e simplă, întrucât aproape toţi jucătorii de la Quasar au evoluat în Liga I de futsal, iar mulţi de la Alfa Team sunt încă activi la Liga a IV-a, pe teren mare. Cu aşa distribuţii şi cu miza rămânerii sau ieşirii din cursa pentru câştigarea campionatului, cele două echipe au jucat un fotbal agreabil, curat, cu multe goluri şi faze frumoase.

De la 0-2, la 5-4

Un start mai bun a avut campioana Alfa Team. Puternicul golgeter Zudor (12) a deschis scorul, cu un şut plasat, după o pivotare în faţa careului, 0-1. Vîrlan (19) a majorat diferenţa, 0-2, profitând de o gafă a portarului Florea, care a şutat şi mingea a ricoşat în plasă. Tonul redresării Quasarului l-a dat Mateescu (20). Fost jucător la Quasar şi Olimpic Simeria în Liga I de futsal, acesta a redus din diferenţă, 1-2, cu o torpilă de la semidistanţă, sub transversală. Vişan (24), şi el fost jucător la FC CIP şi Quasar, a stabilit scorul la pauză, 2-2, după ce anterior, în minutul 22, ţintise bara. Pe val, graţie egalării, Quasar a preluat pentru prima dată conducerea prin Vali Munteanu (27). Alfa Team a menţinut suspansul, prin golul reuşit de Tomescu (min. 30), care a egalat la trei. Peste doar un minut, Mirea a readus Quasar-ul în avantaj, 4-3, cu un gol la care marele vinovat a fost portarul de la Alfa, Kelemen, iar Vişan a dus scorul la 5-3, în minutul 40, finalizând elegant un contraatac rapid. Vîrlan (42) a reaprins speranţele campionilor cu golul de 5-4, dar Quasar a avut maturitatea de a-şi conserva avantajul minim până la final. (C. Marinuţ)

One thought on “Şi spectacol, şi adrenalină

  • candva, cereai dovezi despre „jocurile”celor de la Avantaje…oare de ce nu a fost omologat, inca, rezultatul lor de duminica?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura