EvenimentFlash

Şi-a răpit fiica vitregă şi apoi a violat-o

Livia Botici

Un devean şi-a violat, miercuri seară, fiica vitregă, în pădurea de lângă Cabana Căprioara. Pentru a putea profita de minora de 17 ani, bruta cu chip de om a lovit-o până a lăsat-o inconştientă.

I-a spus că o duce acasă
Miercuri seara, în jurul orei 20, tânăra şi tatăl său vitreg, care era însoţit de un prieten, s-au întâlnit întâmplător în centrul Devei. Minţind-o că o va duce acasă, cu maşina amicului său, Ioan Mitru (foto) a făcut-o pe fată se urce în autovehicol. Numai că, intenţiile ascunse şi perfide ale bărbatului au ieşit la iveală în momentul în care prietenul său a oprit în zona Viile Noi, pentru a-şi cumpăra ceva de la un magazin. Atunci, tatăl vitreg, cu toate că are un handicap fizic şi nu are permis de conducere, s-a urcat la volan şi a plecat cu maşina de pe loc. Văzându-şi ”prada” fără scăpare, bruta a început să o atingă şi pentru că fata încerca să opună rezistenţă, a început să o bată. Cuprins de nervi şi simţindu-se respins, Ioan Mitru a condus autoturismul până la pădurea din zona Cabanei Căprioara, unde rafalele de pumni au continuat să cadă asupra fetei. După ce aceasta a picat la pământ aproape inconştientă, bărbatul s-a năpustit asupra ei şi a violat-o, după care a părăsit-o în pădure.

Mama victimei a anunţat Poliţia
Abia după o jumătate de oră, atunci când a reuşit să-şi revină din şocul violului, fata a plecat înspre casă. Văzându-şi copilul plâns, plin de sânge şi răvăşit, mama tinerei a anunţat de urgenţă Poliţia. „La scurt timp, pe strada Primăverii din Deva, o patrulă de ordine publică l-a depistat pe bărbatul reclamat pentru viol. Faţă de suspect a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus miercuri seara în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, iar ieri dimineaţă a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Tot ieri, instanţa Judecătoriei Deva a admis propunerea procurorilor, urmând ca deveanul să-şi petreacă următoarele 29 de zile după gratii”, a declarat comisarul şef Cristian Horvat, şeful Biroului pentru Investigaţii Criminale Deva.

One thought on “Şi-a răpit fiica vitregă şi apoi a violat-o

  • O sa ridice sapunul la dusuri.. Buhahahahahaaa 🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura