Actualitate

Și-a făcut datoria, acum se odihnește

Un pompier hunedorean și-a fă­cut datoria ani mulți, iar acum a venit vremea să se mai și odih­nească. Așa că a ieșit la pensie, iar colegii i-au mulțumit și i-au urat pensie lungă.

Serios și prietenos
„Colegul nostru, plt. adj. Șef Marius Tinel Pătrău, este unul dintre cei mai iubiti șefi gardă intervenție și stin­gere. Pompierii din tura lui s-au iden­tificat cu mândrie vreme de mulți ani, drept „tura lui Pătrău”. El a fost cel care și-a ținut băieții uniți și chiar dacă uneori i-a dojenit, a știut în­tot­deauna și să-i încurajeze, să-i laude pentru fiecare misiune reușită, pen­tru fiecare pro­gres. Marius a făcut armata „la pom­pieri” și de atunci i-a rămas în suflet admirația pentru această armă, la care s-a întors hotărât să o slujească cu toată ființa lui. De-a lungul carierei sale militare, Marius a rămas un om demn, serios și prietenos în același timp, calități pe care și-a dorit să le imprime și co­legilor săi, din cadrul Deta­șa­men­tului Hunedoara. Și a reușit! Amprenta sa va rămâne pentru totdeauna asupra băieților pe care i-a condus în sutele de intervenții și misiuni, dar și asupra noastră, a celorlalți colegi, care am văzut în el un pompier brav, un pompier care și-a înțeles menirea și a respectat-o în fiecare clipă.
„Marius, îți dorim pensie lungă şi frumoasă şi îţi mulţumim pentru tot ceea ce ai făcut pentru semenii noştri, alături de salvatorii hune­do­reni!”, au transmis cei de la ISU Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura