Şi-a abuzat propria mamă

23 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii hunedoreni au fost nevoiţi să emită ordin de protecţie împotriva unui bărbat care îşi teroriza mama. Femeia, cel puţin pe perioada sărbătorilor, va avea linişte.

”Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 60 de ani, din comuna Crişcior, despre faptul că fiul său, în vârstă de 40 de ani, din Crişcior, este recalcitrant şi face scandal. În baza sesizării, o patrulă de intervenţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior s-a deplasat la domiciliul femeii, unde l-a identificat pe bărbat şi a aplanat starea conflictuală. Femeia a declarat că fiul său este agresiv cu ea şi în repetate rânduri a ameninţat-o”, potrivit IPJ Hunedoara.
Pe lângă ordinul provizoriu de protecţie, în cauză a fost întocmit dosar penal pe numele individului, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mircia Muntean a primit undă verde să fie eliberat din puşcărie!

Fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), este ca şi liber, după ce, ieri, Judecătoria Deva i-a admis cererea de...

Castelul Corvinilor a depăşit pragul de 400.000 de vizitatori în anul 2019!

În fiecare an, numărul de vizitatori la Castelul Corvinilor a crescut. Dacă în 2017 acesta a fost vizitat de 333.334...

Se circulă pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva!

În sfârşit, ieri, Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva a fost dat în folosinţă, după luni bune de la terminarea lucrărilor....

Închide