Radarul l-a dat de gol

23 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 49 de ani, din Şoimuş, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de radar.

Mai exact, individul care circula cu viteză mai mare decât limita admisă, prin municipiul Deva, a fost oprit pentru a fi sancţionat şi la controlul actelor s-a descoperit că a comis şi o faptă penală. Potrivit poliţiştilor, în urma verificărilor s-a constatat că plăcuţele cu numărul de înmatriculare al maşinii au termenul de valabilitate expirat.
Un alt devean de 33 de ani a fost prins de poliţiştii rutieri, în urma unui control în trafic, că conducea deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Probleme are şi un tânăr de 28 de ani, din oraşul Călan, care conducea un autoturism pe DJ668, în localitatea Băţălar, fără a deţine permis de conducere. În maşină, poliţiştii au identificat un pasager în vârstă de 35 de ani, din oraşul Călan (proprietarul autoturismului), care a recunoscut că a încredinţat autovehiculul tânărului, deşi ştia că acesta nu posedă permis de conducere. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a abuzat propria mamă

Poliţiştii hunedoreni au fost nevoiţi să emită ordin de protecţie împotriva unui bărbat care îşi teroriza mama. Femeia, cel puţin...

Mircia Muntean a primit undă verde să fie eliberat din puşcărie!

Fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), este ca şi liber, după ce, ieri, Judecătoria Deva i-a admis cererea de...

Castelul Corvinilor a depăşit pragul de 400.000 de vizitatori în anul 2019!

În fiecare an, numărul de vizitatori la Castelul Corvinilor a crescut. Dacă în 2017 acesta a fost vizitat de 333.334...

Închide