Serie de turnee „Cupa Crăciunului” la mini-fotbal

4 decembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

04 x 1 turnee cupa craciunuluiCiprian Marinuţ

Jucători juniori de la 15 echipe din judeţele Hunedoara, Alba şi Cluj vor sărbători „Crăciunul fotbalistic” mai devreme, prin participarea la două turnee de mini-fotbal organizate de clubul CFR Simeria, la finalul acestei săptămâni. Competiţiile vor alinia la start jucători de opt şi 14 ani şi vor fi urmate, săptămânile viitoare, de alte trei turnee „Cupa Crăciunului” rezervate altor categorii de vârstă.

Cel mai frumos cadou
Pentru că fotbalul şi competiţiile lui sunt cel mai frumos cadou pentru copiii care practică acest sport, clubul CFR Simeria organizează la acest final de an o serie de turnee dotate cu „Cupa Crăciunului”, la diferite categorii de vârstă. Tonul la fotbal pentru juniori îl vor da jucătorii de 14 ani (născuţi în 2000) şi cei de opt ani (născuţi în 2006), care îşi vor etala măiestria la finalul acestei săptămâni. Urmează ca în săptămânile viitoare să se organizeze competiţii similare pentru alte trei categorii de vârstă, astfel: sâmbătă, 13 decembrie, pentru jucătorii născuţi în 2003, duminică, 14 decembrie, pentru jucătorii născuţi în 2004 şi sâmbătă, 20 decembrie, pentru jucătorii născuţi în 2005.

Cu 15 echipe la start
Competiţia rezervată jucătorilor de 14 ani este organizată de antrenorul Constantin Iordache şi va alinia la start opt echipe din judeţele Hunedoara, Alba şi Cluj. Este vorba de formaţiile Dacia Orăştie, Victoria Călan, CS Hanzi Deva, CNS Cetate Deva, CFR Simeria, Unirea Juniors Alba Iulia (două echipe) şi Arieşul Mihai Viteazul (judeţul Cluj). Cele opt combatante vor fi împărţite în două grupe în cadrul cărora vor juca fiecare cu fiecare, iar apoi se vor desfăşura meciuri de clasament. Primele clasate în fiecare grupă vor disputa finala competiţiei, ocupantele locurilor doi vor juca pentru locurile trei-patru şi aşa mai departe.
Turneul pentru jucătorii de opt ani (născuţi în 2006) este organizat de antrenorul Florin Danciu şi se va desfăşura cu participarea a şapte echipe. Doria Alba Iulia şi CFR Simeria vor intra în cursa pentru medalii cu două formaţii, iar LPS Sebeş, FC Hunedoara şi Primavera Deva cu o singură echipă.
Partidele juniorilor de 14 ani se vor desfăşura mâine, 6 decembrie, între orele 8.30 şi 18.00, iar cele ale juniorilor de opt ani vor avea loc duminică, 7 decembrie, între orele 10.00 şi 18.00. Toate jocurile vor fi găzduite de Sala de sport a Şcolii generale nr. 2 din Simeria.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pensiile livrate prin poştă ajung mai devreme în decembrie

Pensionarii hunedoreni cărora li se livrează pensiile prin poştă, vor primi banii pentru luna decembrie cu câteva zile mai devreme.

Hunedorenii nu se înghesuie la vaccinare gratuită

Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara a primit până acum de la Ministerul Sănătăţii aproape 10.000 de doze de vaccin împotriva...

Bani de pe urma păşunilor şi pădurilor, la Rãchitova

Păşunile şi pădurile reprezintă pentru multe comune din judeţ o sursă anuală de venit. Răchitova este una dintre administraţiile locale...

Închide