Sens giratoriu la intersecţia de din Viile Noi

18 februarie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Primăria municipiului Deva va construi un sens giratoriu la intersecţia străzilor Horea cu Calea Zarandului (DN 7), din cartierul Viile Noi.
În şedinţa de vineri, 16 februarie, Consiliul local al municipiului a aprobat studiul de fezabilitate al proiectului. „Amenajarea acestui sens giratoriu va fluidiza circulaţia în zonă, în special la ieşirea din strada Horea în DN7 – Calea Zarandului. Această ieşire este tot timpul anevoioasă şi nu puţine au fost accidentele rutiere în intersecţia menţionată, având în vedere traficul intens de pe DN7”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre. Conform devizului general prevăzut în studiul de fezabilitate al proiectului, valoarea estimată a lucrărilor pentru construirea sensului giratoriu de ridică la 1,2 milioane de lei. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Alina spune:

    Bai voi sunteti nebunii…cum 12 miliarde vechi de lei pentru in gitatoriu…..

  2. Cristian Racasan spune:

    Si mie mi se pare un cost exagerat pentru un sens giratoriu. Probabil costul real e de 10 ori mai mic…dar noi la Deva suntem obisnuiti ca sensurile giratorii sa fie un fel de mausolee, niste declaratii ale puterii si bogatiei urbei, niste zidiri cu travertin si marmura, rost de capatuire din plantarea ulterioara de panselute.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Voucherele de vacanţă, un sprijin real pentru turismul românesc

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor

ACS Şirineasa îşi completează lotul

Liderul actual al seriei a IV-a din Liga a III-a, ACS Şirineasa, care are la finalul turului de campionat şapte...

Precizări de la AJF Hunedoara

Noua conducere executivă a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, ca urmare a faptului că au apărut pe diverse canale contradicţii...

Închide