Politica si administratie

Senatorul Vasilică Potecă: AUR nu este un partid extremist!

Senatorul Vasilică Potecă (foto) a de­cla­rat recent că în scurt timp va deveni mem­bru al AUR. Se știe, el a de­misionat din PNL, nemulțumit de politica făcută de liberali.

Manuale alternative
„Există o problemă legată de parla­mentari. Trebuie să se înțeleagă că orice partid tânăr a adus și oameni fără experiență politică, oameni veniți din altă zonă. Spre deosebire de alții, care stau prin Parlament de 50 de ani, unii nu privesc oamenii cu supe­rio­ritate. AUR nu este un partid extre­mist. Dacă era extremist, ar fi fost automat interzis în România. Faptul că, din punct de vedere al comunicării sunt unele lucruri făcute extremist, este adevărat. Este un partid perfect constituțional. Nu putem cataloga această formațiune politică extre­mis­tă. Cine spune așa ceva, îl chem în ins­tanță”, a spus senatorul Potecă.
Parlamentarul AUR a mai spus că faptul că Ministerul Educației vrea să impună uniformele școlare, este o măsură excesivă. „Nu poți să vii să impui ca uniformele școlare să fie cum­părate de la nu știu ce sereleu. Mai este și problema manualelor alter­native, părinții sunt obligați să cumpere aceste manuale, iar celelalte, gratuite, sunt puse în dulap, nu le folosește nimeni. Nu este normal să-i pui pe părinți la asemenea cheltuieli”, a adăugat senatorul AUR Vasilică Potecă. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura