Senatorul PSD Resmeriţă i-a declarat război deputatului PNL Heiuş

18 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Scandal politic „cât casa“ în judeţ, după ce deputatul Lucian Heiuş, liderul judeţean al PNL, a cerut demisiile inspectorului şcolar general, directorului general al Complexului Energetic Hunedoara şi a managerului Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu.

Astfel, senatorul PSD Cristian Resmeriţă (foto), preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, a afirmat că liberalul ar trebui să fie mai atent şi ”să termine cu ameninţările”.
”Eu nu mi-am permis niciodată să cer demisia unuia sau altuia doar pentru că este membru PNL, UDMR ş.a. Am cerut demisia chiar a unor membri PSD, atunci când nu şi-au făcut datoria. Dar văd că deputatul Heiuş vrea să execute oameni pentru că sunt PSD-işti. Mai întâi îi transmit să-şi vadă de treabă, iar apoi îi transmit că sunt suficient de tânăr să-l aştept cât e nevoie. Deci, să nu se joace cu membrii PSD. Să nu ameninţe membrii PSD. Nu mi se pare normal cum procedează el. Unii au dat examen pentru postul pe care-l ocupă”, a declarat senatorul social-democrat Cristian Resmeriţă. Acesta a precizat că e dispus să suporte cheltuielile cu avocaţii pentru cei care vor să-i dea pe liberali în judecată.
”Dacă un om care este membru PSD merită să fie schimbat pentru că a făcut greşeli, pentru că este ineficient, nu am o problemă. Dar dacă este schimbat doar pentru că este membru PSD, nu este în regulă. Le transmit tuturor membrilor PSD că în mine o să aibă un mare sprijin. Personal o să angajez din banii mei avocaţi ca să îi dăm în judecată pe toţi cei care încearcă să facă abuzuri faţă de oameni”, a adăugat preşedintele executiv al PSD Hunedoara. Senatorul Resmeriţă a mai spus că are informaţii despre activitatea deputatului liberal, de pe vremea când acesta conducea Finanţele hunedorene, care nu sunt tocmai în regulă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Balşa: urmează asfaltarea unor drumuri de interes local

Prin accesarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II), conducerea comunei Balşa a câştigat un proiect de modernizare de drumuri...

Teliucu Inferior: Ziua Naţională, celebrată în stil tradiţional

Unii primari îşi dovedesc patriotismul doar o dată la 100 de ani, aşa cum s-a întâmplat în 2018, când s-a...

Angajaţii lunii octombrie la Apa Serv Valea Jiului

Se împlinesc deja aproape trei ani de zile, de când la Apa Serv Valea Jiului, fiecare final de lună aduce,...

Închide