Balşa: urmează asfaltarea unor drumuri de interes local

18 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Prin accesarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II), conducerea comunei Balşa a câştigat un proiect de modernizare de drumuri în valoare de 5.758.989 de lei. Acesta va lua calea implementării în teren.

„Lucrarea a fost contractată şi vom începe să o materializăm. Întâi, trebuie să vedem şi vremea dacă şi ce ne va permite. Mai depindem şi de condiţiile meteo, nu doar de obligaţiile birocratice. Proiectul prevede îmbunătăţirea reţelei de drumuri de interes local în satele Balşa, Ardeu, Voia, Poiana şi Poieniţa. Vorbim de asfaltare, ele fiind pietruite. Pentru noi este o mare şansă să beneficiem de ceea ce din bugetul local cu siguranţă era imposibil de făcut. Să nu uităm că suntem comună de munte, cu venituri proprii mici, fără agenţi economici importanţi, care să genereze bani la buget, deci cu posibilităţi reduse. Cât priveşte noile programe de modernizare pe care ne dorim să le câştigăm, sunt convins că vor mai fi şi altele atunci când se vor demara viitoarele axe de acest gen“, a arătat Simion Meteşan (foto), primarul comunei Balşa.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Teliucu Inferior: Ziua Naţională, celebrată în stil tradiţional

Unii primari îşi dovedesc patriotismul doar o dată la 100 de ani, aşa cum s-a întâmplat în 2018, când s-a...

Angajaţii lunii octombrie la Apa Serv Valea Jiului

Se împlinesc deja aproape trei ani de zile, de când la Apa Serv Valea Jiului, fiecare final de lună aduce,...

Hărău: investiţiile din bani europeni, în implementare

Conducerea comunei Hărău are patru proiecte câştigate prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR). Două sunt în lucru, iar celelalte...

Închide