Seminarii la Clubul Sportiv CFR Simeria

11 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Conducerea clubului din Simeria continuă seria de acţiuni on line cu participarea antrenorilor şi a sportivilor legitimaţi la această grupare.

În urmă cu aproape o lună de zile a fost organizat în sistem videoconferinţă un seminar de kinetoterapie şi motricitate specială susţinut de Constantin Creţu-Verseş (kinetoterapeut şi preparator fizic, una dintre puţinele persoane care a participat la un curs complex organizat de FIFA în domeniul recuperării sportive). Sesiunea a cuprins exerciţii de stretching, antrenament şi metode de refacere cu foamroller sau minge şi a fost recepţionată pozitiv de către prticipanţi.
De altfel, Constantin Creţu-Verseş lucrează cu clubul de Liga I – FC Voluntari şi este kinetoterapeut la echipa naţională de Fotbal a României U18, a avut posibilitatea în trecut să lucreze şi cu loturile echipei naţionale de fotbal U15, U16 şi U17 masculin şi U17, U19 feminin. A interacţionat şi cu jucători de la clubul simerian şi anume cu Raul Opric transferat la UTA Arad şi Eric Moisă, care recent a participat la stagiul de pregătire centralizat al lotului naţional U15, la sfârşitul lunii februarie.
Sâmbătă a fost organizat un Seminar de nutriţie, hidratare şi vitaminizare, prim ajutor şi cazuri de moarte subită în regim de videoconferinţă susţinut de dr. Adrian Tirla, medic rezident medicină sportivă din cadrul INSM BUCUREŞTI, medic la lotul naţional 2004 al F.R.F.
Subiectele abordate au fost urmate de discuţii interesante pe care antrenorii, sportivii, părinţii şi membrii conducerii clubului le-au abordat cu dr. Adrian Tirla, multe dintre întrebările adresate acestuia fiind legate de pregătirea copiilor şi juniorilor.
De menţionat faptul că toate antrenamentele de la secţiile clubului din Simeria se derulează în regim de videoconferinţă, pentru toate grupele clubului, indiferent de vârstă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liber la teste şi antrenamente pentru automobiliştii sportivi

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că o parte dintre sportivii profesionişti îşi vor putea relua pregătirile, în anumite condiţii,...

Fotbal. Cluburile din Liga 2 şi Liga 3 vor garanţiile depuse la FRF

Federaţia Română de Fotbal a adunat înainte de debutul sezonului competiţional 2019-2020 circa 700.000 de euro de la cluburile din...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Banii şi energia lor

Valentina Mureşan Bine v-am regăsit, dragii mei dragi! Într-un timp care exprimă irelevanţa tuturor lucrurilor, baza vieţii se reduce la...

Închide