Jucător de tenis suspendat pe viaţă

11 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Un jucător de tenis din circuitul ATP a fost suspendat pe viaţă pentru trucare de meciuri. Au existat 21 de capete de acuzare împotriva egipteanului Youssef Hossam (foto), de 21 de ani, aflat acum pe locul 820 ATP, dar el a fost numărul 291 mondial, în decembrie 2017. Ca urmare a cercetărilor, tenismenul egiptean a fost suspendat pe viaţă pentru trucarea de meciuri, a anunţat Tennis Integrity Unit, citată de Reuters.

El era suspendat provizoriu din mai 2019 pentru infracţiuni comise între 2015 şi 2019. Youssef Hossam a fost găsit vinovat de opt cazuri de trucare de meciuri, de şase cazuri de favorizare a pariurilor, de trei situaţii în care nu a raportat abordări de corupţie, de două cazuri în care a solicitat altor jucători să nu evolueze la întreaga lor capacitate şi de două încercări eşuate de a coopera cu o anchetă TIU.
„El a conspirat cu alţii pentru a desfăşura o vastă campanie de corupţie legată de pariuri, la nivelurile inferioare ale tenisului profesionist”, a concluzionat TIU. În urmă cu doi ani, fratele lui mai mare, Karim, a fost de asemenea suspendat pe viaţă pentru trucare de meciuri. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Seminarii la Clubul Sportiv CFR Simeria

Conducerea clubului din Simeria continuă seria de acţiuni on line cu participarea antrenorilor şi a sportivilor legitimaţi la această grupare.

Liber la teste şi antrenamente pentru automobiliştii sportivi

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că o parte dintre sportivii profesionişti îşi vor putea relua pregătirile, în anumite condiţii,...

Fotbal. Cluburile din Liga 2 şi Liga 3 vor garanţiile depuse la FRF

Federaţia Română de Fotbal a adunat înainte de debutul sezonului competiţional 2019-2020 circa 700.000 de euro de la cluburile din...

Închide