Hoţi urmăriţi de poliţişti şi prinşi, după ce au spart o locuinţă

11 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Cinci tineri au fost reţinuţi de poliţişti în urma unei urmăriri, toţi fiind acuzaţi că au furat mai multe bunuri dintr-o casă din comuna Băiţa. Patru dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv iar un minor este cercetat în stare de libertate.

Proprietara gospodăriei jefuită de hoţi este o tânără care a sesizat Poliţia Deva.”În cel mai scurt timp, o patrulă de ordine publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş s-a deplasat spre comuna Băiţa, în vederea soluţionării sesizării. În localitatea Lunca, poliţiştii au identificat în trafic un autoturism al cărui conducător auto, la semnalele regulamentare, a refuzat să oprească. Autoturismul a fost urmărit de poliţişti până în localitatea Vălişoara, unde agenţii de poliţie au reuşit să-l blocheze. În interiorul autovehicolului, condus de un tânăr de 19 ani, din satul Cristur, care nu posedă permis de conducere, au mai fost identificaţi alţi patru tineri: unul în vârstă de 24 de ani, din comuna Băiţa (cu antecedente penale) şi trei din municipiul Deva (în vârstă de 15, 19 şi 20 de ani)”, a informat IPJ Hunedoara.
În portbagajul maşinii au fost găsite mai multe bunuri furate de la imobilul din comuna Băiţa. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit că autoturismul nu este înmatriculat, având montate plăcuţe de înmatriculare de la un alt autoturism. Pe lângă furt, cel de la volan este cercetat şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat. Cei cinci şi-au petrecut o noapte în arest, însă minorul a fost lăsat liber. Ceilalţi patru suspecţi, Florin Vătămanu, Mihai Josan, Călin Almăşan şi Valentin Almăşan, au fost arestaţi pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jucător de tenis suspendat pe viaţă

Un jucător de tenis din circuitul ATP a fost suspendat pe viaţă pentru trucare de meciuri. Au existat 21 de...

Seminarii la Clubul Sportiv CFR Simeria

Conducerea clubului din Simeria continuă seria de acţiuni on line cu participarea antrenorilor şi a sportivilor legitimaţi la această grupare.

Liber la teste şi antrenamente pentru automobiliştii sportivi

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că o parte dintre sportivii profesionişti îşi vor putea relua pregătirile, în anumite condiţii,...

Închide