Adolescenta hoaţă, arestată din nou

11 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Nici o măsură educativă, nici o păsuire a magistraţilor, nimic n-a funcţionat în cazul tinerei din municipiul Lupeni, condamnată pentru mai multe furturi. Adolescenta a ajuns iarăşi după gratii, de această dată pentru o serie de furturi comise în Petroşani.

Geanina Larisa Mihoc a acţionat în tot judeţul, de regulă ajutată de complici minori. Şi acum, în cazul furturilor din Petroşani, tânăra a avut ”ajutor” un minor. Ea, cât şi minorul de 16 ani, tot din Lupeni, sunt autorii a trei furturi de portofele şi telefoane mobile, comise în două zile.
Cei doi au furat poşeta unei angajate de la o firmă din Petroşani, în ea fiind suma de 500 lei, telefonul mobil, carduri şi acte. O altă victimă este un bărbat de 66 de ani. Omul era la Serviciul Taxe şi Impozite Petroşani, s-a aşezat la o masă pentru a completa un formular, a pus borseta lângă el, pe masă, iar după ce a terminat de completat documentul a constatat lipsa borsetei, în care se aflau mai multe carduri bancare, acte de identitate şi un telefon mobil. Cei doi au mers apoi în Piaţa Centrală din Petroşani, unde au făcut o altă victimă, căreia i-au furat borseta în care avea cheile de la trei autoturisme. Procurorii au cerut arestarea preventivă a celor doi, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Petroşani a admis propunerea.
Tânăra Geanina Mihoc a comis ani în şir zeci de furturi, atât din societăţi comerciale, cât şi din locuinţele nesupravegheate. La ultima pedeapsă a comis furtul în văzul lumii, într-o farmacie din municipiul Lupeni. I-a cerut farmacistei să-i dea lapte praf, iar când aceasta n-a fost atentă, adolescenta a băgat mâna în casa de bani. În cazul în care va fi condamnată pentru aceste noi infracţiuni, va ajunge într-un penitenciar.
Geanina Larisa Mihoc a fost găsită vinovată şi pentru un furt comis în Deva. A intrat în vestiarul angajaţilor unei societăţi şi a furat tot ce a găsit de valoare. Şi atunci a avut complice un alt minor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţi urmăriţi de poliţişti şi prinşi, după ce au spart o locuinţă

Cinci tineri au fost reţinuţi de poliţişti în urma unei urmăriri, toţi fiind acuzaţi că au furat mai multe bunuri...

Jucător de tenis suspendat pe viaţă

Un jucător de tenis din circuitul ATP a fost suspendat pe viaţă pentru trucare de meciuri. Au existat 21 de...

Seminarii la Clubul Sportiv CFR Simeria

Conducerea clubului din Simeria continuă seria de acţiuni on line cu participarea antrenorilor şi a sportivilor legitimaţi la această grupare.

Închide