Şef nou la BCCO Alba Iulia

Natalia Bumbac

Comisarul şef Sorin Silviu Finta (foto) este noul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia. Acesta a susţinut şi promovat concursul organizat în 25 iulie de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) pentru ocuparea funcţiei de conducere. În trecut, funcţia a fost ocupată de comisarul şef Traian Berbeceanu.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan, la concurs s-au înscris doi candidaţi. Comisarul şef Sorin Silviu Finta a fost cel care a obţinut cel mai bun rezultat, fiind declarat admis pe post. Examenul a constat într-un interviu şi a fost singura probă a concursului. Comisarul şef Sorin Silviu Finta va merge la conducerea BCCO Alba Iulia de pe funcţia de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Alba Iulia. De asemenea, subcomisarul Ciprian Decean a trecut concursul organizat în 25 iulie de IGPR pentru şefia Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Alba Iulia.

3 comentarii la „Şef nou la BCCO Alba Iulia

  • 26 iulie 2018 la 20:31
    Legătură permanentă

    F bine. Felicitari. Nu avea ce cauta Link acolo . Ala a mintit pt berbeceanu in procesul lui. E omul lui berbeceanu.

  • 29 iulie 2018 la 22:28
    Legătură permanentă

    Naboiu de ce nu a mers la examen ? Va spun eu: pt ca nu mai e berbeceanu sa-l puna sef. Daca mergea la examen lua nota 4.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.