Se va relua votul pentru numirea unui ales judeţean în Consiliul de Administraţie al spitalului din Deva. Liberalul Ovidiu Vlad va fi înlocuit cu un social-democrat

16 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Cum de s-a defectat maşina de vot a PSD în Consiliul Judeţean Hunedoara când a fost vorba de desemnarea unui ales în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Deva? Aceasta a fost întrebarea care era pe buzele tuturor, având în vedere că social-democraţii au majoritate în CJ şi nu se ştie ce s-a întâmplat de nu a fost votat unul dintre consilierii pesedişti în CA la spital.
În luna ianuarie, consilierul judeţean PNL Ovidiu Vlad a fost votat în şedinţă de consiliu judeţean în CA al spitalului devean. A fost blat sau nu? Aşa se întreba lumea atunci.
„Votul nu a fost un blat. Nu am fost curios să ştiu ce s-a întâmplat atunci. Însă, votul va fi reluat”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor, ieri, în conferinţa de presă. Nistor susţine că Ovidiu Vlad nu a participat la şedinţele Consiliului de Administraţie a Spitalului Judeţean, neinteresându-l problemele unităţii devene. „Nu mi se pare corect ca, după ce a fost ales în Consiliul de Administraţie, să nu participe la şedinţe. Asta, pentru a nu fi ales preşedintele CA al spitalului judeţean. Însă, CA poate funcţiona şi aşa. La fiecare şedinţă se alege un preşedinte. PSD va propune pe altcineva în locul lui Ovidiu Vlad. Va fi reluat acest vot”, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Procedura de intervenţie în situaţii de urgenţă generate de animale periculoase se naşte la Hunedoara

În octombrie 2016, un pui de urs era ucis la Sibiu. Incidentul a fost urmat de proteste şi demiteri, aducând...

Subprefectul Fabius Kiszely va fi prefectul judeţului

Suspansul în ceea ce priveşte persoana care va ocupa acum, după ce Guvernul Grindeanu şi-a intrat în pâine, postul de...

Pensionară din Deva, ignorată de angajaţii Casei de Pensii

O pensionară din Deva, de 71 de ani, care a vrut să-şi clarifice situaţia sa privind stagiul de muncă realizat...

Închide