Preşedinta PES Activists Hunedoara, invitată la Parlamentul European

16 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

La iniţiativa europarlamentarului PSD Victor Negrescu, în perioada 6-8 februarie, la Bruxelles, în Parlamentul European, a fost organizată o dezbatere având ca temă viitorul Uniunii Europene şi noile tehnologii, în cadrul procesului de reforme. Acţiunea a fost realizată în parteneriat cu organizaţia PES Activists România şi Grupul S&D din Parlamentul European.
La dezbatere, care s-a desfăşurat în prezenţa unor lideri europarlamentari socialişti, au participat activişti ai Partidului Europenilor Socialişti (PES Activists), din România (70 de invitaţi), dar şi din alte ţări.
Din judeţul Hunedoara a participat la dezbaterile amintite prof. drd. Oana Roxana Vălean (foto), lidera TSD Geoagiu şi preşedintele organizaţiei judeţene PES Activists Hunedoara.
„La discuţiile care au vizat perspectiva românească privind evoluţia digitală şi politicile care trebuie implementate la nivel european au participat alături de cei 70 de invitaţi din România, europarlamentarii Viorica Dăncilă, Eva Kaili şi Maria Joao Rodrigues, prim-vicepreşedintele Grupului Socialiştilor şi Democraţilor“, a declarat Oana Roxana Vălean.
„Urmează o perioadă de reforme importante la nivelul construcţiei europene. Social democraţii europeni sunt foarte implicaţi în aceste dezbateri şi este foarte important ca vocea României să fie auzită. Cred că participanţii din ţară au făcut o impresie foarte bună şi au arătat potenţialul real pe care îl are România. Nu trebuie să fim timizi în raport cu partenerii europeni, trebuie însă să fim foarte coerenţi şi cu puncte de vedere coerente pentru a influenţa viitorul Europei şi modul în care evoluţia tehnologică va fi tratată în politicile europene“, a explicat europarlamentarul Victor Negrescu, preşedintele PES Activists România.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Se va relua votul pentru numirea unui ales judeţean în Consiliul de Administraţie al spitalului din Deva. Liberalul Ovidiu Vlad va fi înlocuit cu un social-democrat

Cum de s-a defectat maşina de vot a PSD în Consiliul Judeţean Hunedoara când a fost vorba de desemnarea unui...

Procedura de intervenţie în situaţii de urgenţă generate de animale periculoase se naşte la Hunedoara

În octombrie 2016, un pui de urs era ucis la Sibiu. Incidentul a fost urmat de proteste şi demiteri, aducând...

Subprefectul Fabius Kiszely va fi prefectul judeţului

Suspansul în ceea ce priveşte persoana care va ocupa acum, după ce Guvernul Grindeanu şi-a intrat în pâine, postul de...

Închide