ActualitateFlash

Se dărâmă sediul peste poliţiştii din Lupeni

Carmen Cosman

Zi de zi, poliţiştii din Lupeni sunt nevoiţi să îşi desfăşoare activitatea într-o clădire plină de igrasie şi aflată într-un stadiu avansat de degradare. Chiar şi în peisajul cenuşiu al municipiului Lupeni, imobilul face notă discordantă. Însă, deocamdată, pentru oamenii legii de aici nu se poate face nimic.

Şefii de la Deva cunosc situaţia şi spun că acesta este singurul sediu de poliţie din judeţ atât de degradat, dar banii necesari reabilitării imobilului vin de la Bucureşti. „Situaţia este cunoscută la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara şi s-au făcut mai multe solicitări în vederea alocării unor fonduri. Deocamdată, din motive financiare, nu putem demara lucrările de reabilitare”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Pe de altă parte, şi  în oraşul Aninoasa mai există o problemă în ceea ce priveşte spaţiul folosit de oamenii legii, e drept, nu atât de gravă ca la Lupeni. Aici, poliţiştii îşi desfăşoară activitatea într-un apartament, situat la parterul unui bloc din Cartierul Iscroni, pentru care se plăteşte chirie. Din păcate, nici în acest caz nu se poate face deocamdată nimic, tot din lipsa banilor necesari amenajării unui sediu propriu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura