ActualitateFlash

Declaraţii şoc în procesul lui Mihalache Marian

Andreea Lazăr

Procesul hunedoreanului Mihalache Marian (foto), fost director adjunct al APIA Hunedoara, scoate la iveală adevăruri şocante despre relaţia sa cu Pricăjan Loredana, femeia pe care a ucis-o. Potrivit site-ului irishtimes.com, declaraţiile date de Mihalache Marian în momentul arestării au fost prezentate juraţilor de poliţistul care l-a interogat.

„Ea m-a înjunghiat pe mine”
Marian susţine că Pricăjan Loredana a fost cea care l-a înjunghiat pe el şi nu că ar fi încercat să se sinucidă. „Am fost în acea cameră, dar nu am omorât-o eu. Ea a vorbit. Mi-a spus că îi place foarte mult de mine, că se simte foarte atrasă de mine, dar că se află sub o mare presiune. Mi-a spus că lucrează zilnic cu persoane aflate pe moarte şi că nu îi este frică de nimic. A luat cuţitul şi m-a întrebat dacă am curaj să îmi închei viaţa, să mor. Eu i-am spus că am curaj şi atunci m-a tăiat la gât. Am căzut pe pat. Asta este tot ce îmi amintesc”, preciza hunedoreanul în declaraţiile date poliţiştilor. El a negat că şi-a ucis amanta, pentru că aceasta avea pe altcineva, după care a încercat să se sinucidă.

Românca, şantajată cu o înregistrare video
Acuzarea le-a prezentat juraţilor şi un filmuleţ, făcut cu telefonul mobil, în care era filmată Pricăjan Loredana la duş, părând speriată. Pe înregistrare se aude vocea lui Mihalache Marian. „Cum de îl iubeşti pe el aşa mult?, a întrebat românul de mai multe ori. Va fi pe internet! Ştii asta? Înţelegi? Va fi pe Youtube, ca oamenii să vadă cine eşti, să ştie că eşti o târfă”, spunea Marian în înregistrare.

Probele ADN vorbesc de la sine
Printre martorii în proces s-a numărat şi expertul criminolog Hilary Clarke, cea care a identificat mai multe pete de sânge în camera de cămin unde a fost omorâtă românca. Clarke a precizat că petele de sânge descoperite în dormitor erau ale acuzatului şi că s-ar fi încercat curăţarea lor. În cameră au mai fost găsite două cuţite cu sânge. Pe unul era sângele acuzatului, iar pe celălalt, al Loredanei Pricăjan. La locul crimei a mai fost găsit şi un telefon mobil. „Acesta avea urme de sânge pe carcasă şi în interior, pe baterie şi cartela SIM. În urma analizelor ADN, a reieşit că sângele este al lui Mihalache Marian”, a mai precizat Hilary Clarke.
Pricăjan Loredana lucra ca asistentă medicală în Dublin, Irlanda. Aceasta a fost găsită moartă, în 28 ianuarie 2010, în dormitorul apartamentului în care locuia, în suburbiile Dublinului, la Institutul de Management în Sandyford, Mihalache Marian fiind arestat ca singurul suspect în uciderea ei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.