FlashSport

Cetate pierde, dar nu se predă

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la Cetate Devatrans s-au prezentat, ieri, la partida din deplasare cu Rulmentul Braşov şi au fost învinse cu 31-22 (14-13), deşi în minutul 37 scorul era egal 15-15. Alexandru Weber, managerul sportiv al clubului devean, a confirmat începerea unor negocieri, pentru mutarea echipei la Sebeş.

Blestemul continuă
Cetate Devatrans a suferit un nou eşec în Liga Naţională feminină şi a ajuns la opt partide fără victorie, deşi a fost susţinută la Braşov, de o inimoasă galerie din… Sebeş. Cu Alexandru Weber în rol de antrenor, devencele au jucat bine până în minutul 37, însă apoi, s-au prăbuşit şi au pierdut la nouă goluri diferenţă (31-22), aproape la fel (10 goluri diferenţă) ca şi dacă nu s-ar fi prezentat. „Fetele au luptat cu suflet şi au fost în cărţi pentru un rezultat pozitiv până
în minutul 37, când scorul era egal 15-15. Apoi, a intervenit o serie de desincronizări, greşeli ale arbitrilor şi ratarea a patru aruncări de la şapte metri, iar speranţele s-au spulberat”, a spus Alexandru Weber,  managerul sportiv al clubului devean.

Discuţii pentru mutarea la Sebeş
Supărat pe echipă pentru seria neagră din ultima perioadă şi nemulţumit de neimplicarea autorităţilor locale hunedorene, finanţatorul grupării devene, Marian Muntean, a anunţat că renunţă la echipă şi că e dispus să o cedeze oricui e interesat. Primul care a reacţionat la ofertă a fost… Alexandru Weber, managerul sportiv al clubului devean, care a iniţiat o serie de discuţii cu autorităţile şi investitorii din Sebeş, localitate în care a mai activat ca antrenor.
„Se doreşte un proiect viabil, care să implice autorităţile şi investitori din Sebeş, dar şi pe Marian Muntean. Săptămâna aceasta, vor avea loc noi discuţii şi negocieri, pentru mutarea echipei Cetate la Sebeş şi transformarea ei într-o formaţie performantă”, a spus Alexandru Weber.

4 comentarii la „Cetate pierde, dar nu se predă

  • **** WEBER profesor de nota 1 la TITULARIZARE RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE……………………..managerul clubului sportiv Deva……………rusine

  • nota unu in alba iulia liceul sportiv sebes verificati la isj

  • stiu fratioare e unu cu 4 degete un ratat ordinar.
    Romania se duce dracu…….ce-am ajuns Sandele….

  • fugi WEBERE cat mai poti te fac astia de ras HAHA HA mai aduc ceva DOVEZI………….ai grija

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura