Se caută soluţii pentru reluarea competiţiilor internaţionale de judo

Federaţia internaţională de judo (IJF) a comunicat că lucrează în vederea reluării, în luna septembrie, a circuitului mondial, care a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Forul internaţional condus de Marius Vizer (foto) caută soluţii dintre cele mai bune pentru a fi reluate competiţiile şi discută cu comitetele de organizare (locale) pentru reprogramarea întrecerilor: „Dorim replanificarea evenimentelor suspendate, dacă este posibil, în funcţie de accesibilitatea geografică. Obiectivul nostru este să relansăm circuitul mondial de îndată ce vor fi garantate condiţii sigure şi echitabile. Noi nu controlăm factorii legaţi de Covid-19. Sperăm că până în septembrie criza sanitară nu va mai avea nici un impact asupra condiţiilor de călătorie şi de funcţionare“, a precizat preşedintele IJF.
Conducătorii federaţiei internaţionale doresc, odată cu reluarea competiţiilor, să ofere şanse de participare egale tuturor celor care sunt în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate pentru vara lui 2021. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.