Se caută soluţii pentru reluarea competiţiilor internaţionale de judo

10 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia internaţională de judo (IJF) a comunicat că lucrează în vederea reluării, în luna septembrie, a circuitului mondial, care a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Forul internaţional condus de Marius Vizer (foto) caută soluţii dintre cele mai bune pentru a fi reluate competiţiile şi discută cu comitetele de organizare (locale) pentru reprogramarea întrecerilor: „Dorim replanificarea evenimentelor suspendate, dacă este posibil, în funcţie de accesibilitatea geografică. Obiectivul nostru este să relansăm circuitul mondial de îndată ce vor fi garantate condiţii sigure şi echitabile. Noi nu controlăm factorii legaţi de Covid-19. Sperăm că până în septembrie criza sanitară nu va mai avea nici un impact asupra condiţiilor de călătorie şi de funcţionare“, a precizat preşedintele IJF.
Conducătorii federaţiei internaţionale doresc, odată cu reluarea competiţiilor, să ofere şanse de participare egale tuturor celor care sunt în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate pentru vara lui 2021. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Reorganizare în fotbalul din Deva

După cum se cunoaşte, campionatul din Liga a III-a a fost îngheţat şi apoi prin decizia federaţiei el a fost...

Tânărul care şi-a bătut şi tâlhărit vecinul, arestat preventiv

Suspectul de tâlhărie are 20 de ani şi a mai avut probleme cu legea. A fost arestat preventiv pentru 30...

Amendat pentru minciună

Zeci de metri cubi de cherestea au fost confiscaţi de poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală Baia de Criş şi Crişcior...

Închide