Se caută campionii de mâine

11 lupteCiprian Marinuţ

Secţia de lupte a CNS „Cetate” Deva şi Clubul Sportiv de Volei Valea Jiului organizează acţiuni de selecţie, cu intenţia de a atrage copiii spre practicarea sportului şi a descoperi viitorii mari campioni ai României.

Concurs Naţional de trântă
CNS „Cetate” Deva se implică activ prin antrenorii secţiei de lupte în proiectul demarat de Federaţia Română de Lupte cu scopul de a redescoperi frumuseţea acestui apreciat sport olimpic. Astfel, tehnicienii clubului din Deva – profesor antrenor Suraj Moravan, antrenor Cosmin Văcăraşu şi antrenor Doru Ailincăi – vor organiza o acţiune de selecţie pe plan local în cadrul proiectului Campionul de Mâine, urmând ca tinerii aleşi să participe la Concursul Naţional de Trântă. „În data de 4 octombrie, de la ora 10.00, îi aşteptăm pe toţi copiii interesaţi – băieţi sau fete – care vor să practice luptele libere la acţiunea de selecţie de la Sala CNS Cetate Deva. Vor avea ocazia să pornească pe drumul performanţei alături de un colectiv de sportivi, profesori şi antrenori cu un bagaj bogat de performanţe. Toţi copiii selecţionaţi vor avea şansa de a participa la faza pe ţară a Concursului Naţional de Trântă, ce va avea loc în zilele de 16 şi 17 octombrie”, a afirmat prof. antrenor Suraj Moravan.
Preocupaţi de descoperirea noilor talente sunt şi antrenorii Adrian Diaconu şi Liviu Baciu de la Clubul Sportiv de Volei Valea Jiului. Aceştia organizează selecţii permanente la acest sport şi caută campionii de mâine. Selecţiile se fac atât în rândul fetelor cât şi al băieţilor, în zilele de miercuri şi sâmbătă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.