Comunitate

Au început reparaţiile la Centrul de Informare Turistică din Petroşani

Maximilian Gânjuaccident radu sorin

Construcţia realizată pe fonduri europene a fost distrusă parţial în urma accidentului de circulaţie provocat de vicepreşedintele PSD Petroşani. Reparaţia este făcută de municipalitate iar costurile îi vor fi suportate de politician.
Costurile estimate de Primăria Petroşani pentru reparaţiile la Centrul de Informare Turistică, imobil realizat în acest an, în Piaţa Victoria, se ridică la circa 17.000 de lei.
Municipalitatea a angajat o societate pentru reparaţiile care au început în această săptămână, iar în urma lucrărilor sunt refăcute uşile de acces în imobil, sistemul de alarmă, sistemul de incendiu, dar şi o componentă din structura de rezistenţă a construcţiei.
„Ciuperca” aşa cum a fost denumită construcţia, a fost avariată în urma unui accident petrecut în 6 august a.c., vinovat de producerea lui fiind profesorul universitar Radu Sorin. Aflat la volanul autoturismului personal, acesta a intrat în plin în clădire, după ce s-a răsturnat. Profesorul a susţinut că a ajuns cu maşina în „Ciupercă”, după ce un alt autoturism i-a tăiat calea înainte de un sens giratoriu. În urma anchetei s-a mai stabilit că a consumat băuturi alcoolice şi că în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Profesorul universitar este anchetat de poliţişti şi procurori.
Centrul de Informare şi Promovare Turistică de la Petroşani a costat 617.705,64 lei, din care 488.875,81 lei au venit pe program european de finanţare. Centrul ar fi trebuit inaugurat şi dat în folosinţă chiar în luna august a acestui an.

One thought on “Au început reparaţiile la Centrul de Informare Turistică din Petroşani

  • La cate aranjamente face asta… Poate sa mai darame, mort de beat, niste constructii publice!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura